Gå til sidens hovedinnhold

Forlater Røkke

Røkkes finansdirektør Bjørn Erik Næss blir finansdirektør i DnB Nor.

- Jeg ser virkelig frem til å begynne, men jeg må tilføre at jeg forlater en veldig god arbeidsplass, skriver den avtroppende finansdirektøren i Aker Kværner i en melding.

NA24 - din næringslivsavis


Internasjonal erfaring
Bjørn Erik Næss begynner i den nye jobben i mars, og forlater Røkkes Aker Kværner. Tidligere har Næss vært ansatt i den danske bryggerigiganten Carlsberg og merkevareselskapet Orkla.

- Bjørn Erik Næss har stor ekspertise og hans erfaringer fra internasjonale operasjoner er av stor verdi for DnB Nor i fremtiden. Jeg er derfor glad for at han vil begynne overta jobben når finansdirektør Tom Grøndahl ønsker å trappe ned, skriver konsernsjef Rune Bjerke i banken.


Trapper ned

De siste 20 årene har Tom Grøndahl jobbet i finanskonsernet DnB NOR. Nå skal han jobbe på prosjektbasis for Rune Bjerke frem til pensjonsalderen er nådd i 2009.

- Min livssituasjon er endret, og det er ikke lenger rom for den arbeidsbelastningen og de mange reisedøgnene som følger med stillingen som visekonsernsjef og CFO, forklarer Tom Grøndahl.

Bjerke kan ikke få fullrost sin tidligere finansdirektør i månedene som fersk toppsjef.

- Etter så mange år med full innsats, må jeg respektere hans ønske om å trappe ned. Jeg er imidlertid glad fort han fortsatt vil være disponibel for konsernet en god stund til, skriver han i en konsernsjef Rune Bjerke.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien