(SIDE2):Denne uken tok Caroline Berg Eriksen en Kim Kardashian.

Det vil si at hun stiller med bar rumpe på den nye utgaven av kvinnemagasinet «Det Nye». Tittelen er «Tatt med buksa nede», og ifølge redaktør i Det Nye, Karine Thyness, er forsiden og bildene ment humoristisk.

Kritikken lot imidlertid ikke vente på seg.

Caroline derimot har ikke ønsket å kommentere forsiden, heller ikke overfor Side2.

- Jeg er tøff

På bloggen sin mandag, kommenterer hun for første gang bildet. Caroline mener fotografiene viser at hun har humor:

«I septemberutgaven har jeg fått æren av å være på forsiden, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes det er utrolig gøy! Bildeserien denne gangen ble i en helt annen setting enn slik folk flest er vant til å se meg, og det var også hele poenget: å understreke at jeg har humor, at jeg tør til tross for alt, at jeg er tøff, selvstendig og sikker på hvem jeg er – samme hva alle andre måtte sladre om eller mene.», skriver hun.

Noe utover det går hun ikke inn på forsidebildet.

Kritikk til Carolines rumpecover

De første reaksjonene på Det Nyes siste utgave, var at Caroline tar en Kim Kardashian - som vil si realitystjernens bakdel på Paper Magazine. I fjor stilte Karadashian på forsiden med bar rumpe, og ifølge magasinets egen begrunnelse for rumpebildet var målet «å få Internett til å bryte sammen».

I sosiale medier, og blant andre bloggere, ble imidlertid ikke forsiden godt mottatt. Blogger og skribent Suzanne Aabel er blant dem som reagerer. Hun sier til Side2 at hun synes forsidebildet ikke henger på greip:

- Det som er trist bare er at Det Nye og Caroline selv tror at det er humor - festlig eller artig eller tøysete eller hva pokker de mente hensikten var, mener Aabel, og utdyper:

- Jeg synes bildet er vemmelig og kjedelig om hverandre. Pen jente med fin rumpe vil snakke ut om flau ting. Stiller naken fra livet og ned?

BAKGRUNN: - Fotballfrue bor i Andeby, kjører Donaldstyle og er naken fra livet og ned!

Også bloggeren Pappahjerte skrev om coveret, under tittelen «Dette er helt ræva!»

«Kle av damer og spille på sex for å selge blader? Virkelig? I 2015? I et kvinneblad? Er ikke dette litt ViMenn? Eller FHM? De spilte jo utelukkende på sex. De gikk konk forresten, bare sånn apropos.

Hva blir det neste? Rive fillene av Camilla Pihl og slenge henne på panseret av en dyr, rask og rød bil, kun ikledd såpeskum og trutmunn? Tror dere kunne solgt litt på det.», mener Pappahjerte.