(SIDE2): - Under graviditeten ble jeg hele tiden fortalt at kroppen min ikke ville bli den samme, så jeg ville vise alle at det ikke er helt sant.

Det sier Caroline Berg Eriksen, som mandag kveld norsk tid var på det populære TV-showet Good Morning America. Der ble hun videointervjuet om bildet hun la ut av seg selv, fire dager etter at hun fødte datteren Nelia.

Bildet skapte storm i bloggverden og kommentarfeltene, og mange mente hun viste fram et urealistisk bilde av hvordan kvinner er etter en fødsel.

Good Morning America-intervjuet er det første der hun selv kommenterer oppstyret i etterkant av Instagram-bildet.

- Jeg synes alle kvinner skal være stolte, uansett hvordan de ser ut etter en fødsel, sier 26-åringen videre, og sier at kroppen var tilbake som før graviditeten i løpet av svært kort tid.

- Rett etter fødselen, sånn omtrent tre minutter etterpå, følte jeg meg som meg selv igjen.

Berg Eriksen driver Norges største blogg, fotballfrue.no. Bloggen går under inspirasjonsbloggere, og gir tips om interiør, produkter, kosthold og trening.

Sterke reaksjoner

Bildet av bloggeren i bare undertøyet vakte sterke reaksjoner og ble den store snakkisen på sosiale medier sist helg, ikke minst hos andre sentrale bloggere.

SE OGSÅ: Her er Fotballfruen fire dager etter fødselen

Bildet skapte både humoristiske etterligninger på Instagram og en stor debatt, spesielt blant kvinner som syntes fotballfrua nå gikk over streken i kroppsfokus.

- Denne debatten skal vi ta, sa blant annet blogger Victoria Simoné Fjeld.

- Dette er ikke noe å strebe etter, sa en jordmor til Side2 og skrev at det overhodet ikke er vanlig å smette så til de grader tilbake i form så kjapt etter fødselen.

Krangelen har bølget i sosiale medier, støtten og rosen likeså. Og i helgen nådde den Englands største avis The Daily Mail.

Også australske news.com.au har plukket opp saken.

- Må bare stille opp

Caroline Eriksen har hittil ikke ønsket å kommentere bildene. Men amerikanske «Good Morning America», et av USAs største morgenshow med millioner i seertall, fikk henne altså i tale.

«Siden mandag har jeg avvist alle henvendelser fra media angående både Nelia og det mye omtalte bildet, men når Good morning America ringer må jeg bare stille opp. Good morning America går på ABC, og innslaget kommer etter «9 am Eastern time». Det er det best rangerte morgenshowet i USA, og har 6 millioner seere hver dag. Kjenner jeg skjelver i knærne», skrev hun på Facebook-siden sin tidligere i dag.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!