Gå til sidens hovedinnhold

Nå blir hun personlig trener

Caroline Berg Eriksen har blitt student.

(SIDE2): Hun har i flere år drevet en av Norges mest leste blogger og nå har Caroline Berg Eriksen begynt å studere til å bli personlig trener.

Vil gi treningstips

- Jeg skal bli personlig trener! Grunnene er flere, men først og fremst er det fordi jeg virkelig interesserer meg for trening og fordi jeg ønsker å gi bloggen enda mer dybde og riktig kunnskap når det kommer til denne biten. Jeg vil gi dere tips til øvelser, lage videoer og ikke minst, hjelpe andre å finne treningsglede – og på helt korrekt måte! skriver den populære bloggeren på sin blogg.

Caroline Berg Eriksen har i flere år delt både treningsøvelser og matoppskrifter som hun selv bruker for å ha en sunn livsstil.

Samtidig skriver 28-åringen at det å være student også kan by på utfordringer.

- Det å allerede ha altfor mye å gjøre og samtidig være mamma og student kan nok bli en veldig stor utfordring, men jeg er fast bestemt på at jeg skal klare dette. Jeg får ta utdannelsen over 1 år på grunn av jobbsituasjonen min og mengde arbeid, dette studiet krever veldig mye på kort tid, så jeg har grundig arbeid og mye lesing foran meg, skriver Caroline Berg Eriksen.

Mye kritikk

Ettbarnsmoren som er gift med fotballspilleren Lars Kristian Eriksen har lenge vist at hun er opptatt av trening og å ha et sunt og variert kosthold, noe som har er populært lesestoff hos bloggleserne.

De siste ukene har hun likevel blitt kritisert for å både ha retusjert bilder og for at ektemannen har lagt inn kommentarer på hennes blogg under falske navn, noe som fikk både lesere og andre bloggere til å reagere.

LES HELE SAKEN HER: - Det er på tide å ta seg en liten bloggpause