HTML EMBED

(SIDE2:) Norges mest leste blogger måtte ha hjelp til å manøvrere scooteren.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

I forrige uke kunne vi se Caroline Berg Eriksen (24) som bikinimodell for det brasilianske badetøysmerke Porto Br.

LES SAKEN HER: Se Fotballfrue som bikinimodell

- Det var Porto Br. som kontaktet meg og fortalte at de ville ha meg som bikinimodell for en kampanje i sommer, og det synes jeg var et kjempekompliment. Selvfølgelig sier jeg ja til det, sa Berg Eriksen til Side2.

I den forbindelse ble det laget en reklamevideo der vi blant annet ser bloggeren i flere ulike bikinier og hun kjører også rundt på en knallrød Vespa. Men selv om scooter-kjøringen ser ut til å gå relativt problemfritt i reklamefilmen, så viser nå den nye backstage-videoen at det ikke var så lett å ha full kontroll på kjøretøyet for Fotballfruen.

Med hjelp fra både fotografen og assistenter får hun hjelp til å finne balansen på sykkelen og det tar litt tid før fotograf Rolf-Ørjan Høgset tør å slippe scooterføreren ut på egen hånd.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Utifra backstage-filmen ser det uansett ut som både hovedpersonen selv og fotoshoot-teamet hadde en underholdende dag på jobb. Og den populære bloggeren skal være svært fornøyd med bildene og videoen.

«Jeg synes resultatet ble bra, med tanke på at jeg holdt på å fryse ihjel, i tillegg til at settingen var litt uvant for meg. Delikat lys og fantastisk freshe bikinier», skriver Caroline på bloggen.