Gå til sidens hovedinnhold

- Det er diskriminering

Se hva bloggerne gjorde i uken som gikk.

(SIDE2): Det har vært nok en begivenhetsrik uke i bloggernes liv. Fotballfrue har igjen fått medieoppmerksomhet, Nettenestea har delt sine tanker rundt bloggernes påvirkning på bloggleserne og Cath in the City har vært bryllupsgjest i Miami.

Vi oppsummerer de største begivenhetene for noen av Side2-bloggerne i uken som gikk her:

Fotballfrue
Denne uken ble det store oppslag om Norges største blogger i flere store aviser. Oppslagene kom etter at Caroline selv gikk hardt ut på bloggen mot sine kritikere. I innlegget stilte hun spørsmålstegn ved hvorfor hun blir ansett som «et problem», som en psykiater hadde uttalt det til Dagbladet. Hun spør om det er fordi hun ikke liker at oppvasken flyter, at lakenet er krølletet eller fordi hun er slank og samtidig interessert i mat.

Videre skriver hun at hun føler seg mobbet av mediene, og at hun ble nektet å delta i et planlagt TV-program fordi hun er for tynn.

Kommentarfeltet har nærmere 1500 kommentarer, flesteparten støtteerklæringer, så det er ingen tvil om at Fotballfrue til tross for all kritikken har mange fans.

Les hele innlegget her.

Les også:

Nettenestea
Annette Haga publiserte også et innlegg i uken som gikk, som skilte seg ut fra hennes vanlige blogging om mote og skjønnhet. I innlegget Blogginnlegg om blogging tar hun et oppgjør med bloggerne som legger ut detaljer om temaer som slanking og melanotan, og at man som blogger skal tenke på at man har stor påvirkningskraft på sine lesere.

Hun understreker også i innlegget at blogging gjerne dreier seg om en konstruert hverdag og business, og at man derfor ikke skal sluke alt man leser rått.

Les hele innlegget her.

Cathinthecity
Vi er vant til å se henne i New York når hun ikke er i Bergen, men i helgen fikk Cathrine oppleve et ekte amerikansk bryllup i Miami. Fra romantiske omgivelser skriver vestlendingen at bruden i henne snek seg fram da hun selv fikk gå oppover kirkegulvet under kirkeøvelsen i forkant av bryllupet. Men hun understreker at hun vet hun er for ung til tross for at hun og kjæresten har holdt sammen i syv år.

På bryllupsdagen var det som alltid en vakker Cathrine vi fikk se med nydelig oppsatt hår og ferskenfarget drømmekjole.

Les mer fra Cathrine i Florida her.

Kristina Andersen
Kristina har «lekt» seg på Sørlandet med både sommerfest og utdrikningslag denne helgen. På torsdag var det «Sommer på Torget» i Kristiansand hvor man kunne finne Kristina og jentegjengen i glad feststemning. Selvsagt er det også dokumentert på bloggen.

På lørdag var jentegjengen klar for utdrikning av sin venninne med quiz og utfordringer, før Kristina forberedte seg til en ny uke med nytt giv og nye treningsmuligheter.

Les også:

Lene Orvik
Ålesundsjenta koser seg fremdeles i hjembyen, og har denne uken som vanlig inspirert oss med både antrekksbilder og matoppskrifter. I helgen brukte hun blant annet på venninner og mamma og Moldejazz.

Les mer om Lenes uke her.

Ida Wulff
I forrige uke tok Ida fatt på turen til Puerto Rico, og har siden ankomst blitt sjekket opp av spanjoler, solt rumpa til den ble som en tomat og dratt på byen etter to liter med sangria.

Ida forteller også etter en mislykket kveld på byen at hun har vanskeligheter for å akseptere at hun er resultatet av to ungdommer som møtte hverandre i nettopp Puerto Rico for 25 år siden.

Vi gleder og til å fortsette å følge med på Idas spanske ferie.

Du kan følge henne her.

Supermarie
Marie dedikerte på fredag et langt innlegg til sine opplevelser rundt 22. juli 2011. Hun forteller at hun for kort tid siden hadde gjennomgått øvelse på terrorberedskap i forsvaret, og denne dagen kunne hun høre meldingene om terrorberedskap over høyttalerne på militærleiren igjen. Men denne gangen var det virkelig. Ett år etterpå minnes Marie de etterlatte og de overlevende som må bære dette med seg resten av livet.

Les hele innlegget her.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken