Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er ingen ernæringsrådgiver

Men Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen håper hun kan inspirere andre med nytt helseprosjekt.

(SIDE2:) Onsdag kunne Norges største blogger avsløre at hun og Trine Grung samarbeider om et nytt nettsted som blant annet skal dreie seg om mat og helse.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Samarbeider med Trine Grung

Jeg og Trine (blant annet) er i full sving med å bygge opp helsematen.no, og jeg håper du er spent! Vi skal ikke røpe så veldig mye akkurat nå, men jeg kan si så mye som at det involverer web-tv, oppskrifter, dine oppskrifter, mat for å bedre din helse, samtaler og diskusjoner, skriver fotballfruen på bloggen sin.

Til Side2 forklarer Caroline at hun ikke ønsker å fremtre som en kostholdsekspert, men at hun ønsker å gi inspirasjon til andre.

- Nei, jeg er ingen ernæringsrådgiver. Men jeg kommer til å snakke om det som fungerer for meg, og kan kanskje på den måten gi inspirasjon til andre som ønsker en god helse.

Det var en annen kjent blogger som spurte om Caroline var interessert i idèen, nemlig Trine Grung. Hun kaller seg selv medieutvikler og har vært en aktiv deltager i sosiale medier de siste årene.

- Trine Grung i Chills production er den som eier domenet helsematen.no. Dette var hennes idé, og hun spurte om jeg ville være en del av dette. Jeg sa ja uten å blunke, og jeg er da partner i helsematen.no, forteller Caroline til Side2.

Lanseres i 2012
Den populære bloggeren sier at hun ikke kan avsløre for mye enda, men at de håper å få i gang nettstedet i begynnelsen av 2012.

- Det er et omfattende design som skal bygges opp, og vi jobber kontinuerlig med dette. Vi håper å lansere over nyttår.

Inspirasjon
Selv om Caroline den siste tiden har måttet tåle både positiv og negativ oppmerksomhet for sine både bikinibilder og sitt lavkarbokosthold, så forteller hun at hun gleder seg kjempemasse til å fortsette prosjektet som kommer til å fokusere mye på nettopp kosthold og helse.

- Jeg gleder meg masse til dette, og håper det er noe som vil inspirere folk enda mer. Hvordan vi kan ha fokus på riktig mat, og forbedre helsen er ting vi kommer til å ta opp gjennom «Helsematen» og «Helsepraten», forklarer den engasjerte 24-åringen.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke syk

Kommentarer til denne saken