HTML EMBED
function screen9_getFlashVersion(){try{return(new ActiveXObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash")).GetVariable("$version").replace(/\D+/g,".").match(/^\.?(.+)\.?$/)[1]}catch(e){try{return(navigator.plugins["ShockwaveFlash2.0"]||navigator.plugins["ShockwaveFlash"]).description.replace(/\D+/g,".").match(/^\.?(.+)\.?$/)[1]}catch(e){return"0.0.0"}}}var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=dQmcaTsdGQoP1X8kVqE3sk15HY-9JZ8a7hYVdcUNbYD3tm4m_uVhSxiXy4uhM3s2sxqExz8QUky-6Yy0FPN2NE1t5_LA2QEM_Ywle5fOOlkBlg1Z9nq7AOxMoqgGr72BO_LgHWs41jA&i="+typeof(ps)+"&flashversion="+screen9_getFlashVersion();document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Sommerferien er i full gang og for mange av oss betyr det en tid fylt med nye opplevelser og gode minner. Mange av oss vil derfor ta med kameraet oss på tur for å knipse noen bilder. Men vet du egentlig hvordan du best tar portrett av dama med sol i trynet og linsa? Ikke? Vel, da burde du se videoen i denne artikkelen.

Side3 har nemlig fått fotograf og regissør Rolf Ørjan Høgset til å vise våre lesere hvordan du kan utnytte kameraet du har hjemme til å ta noen nydelige bilder av din bedre halvdel. Hadde det kanskje ikke vært kult å pryde veggen med en sexy bilde av fruen?

Høgset har lang erfaring med å knipse bilder av vakre damer og har fotografert det meste som kan krype og gå av kjente jenter i Norge. Bildene hans har så og si prydet forsiden til hvert eneste manneblad som noensinne har eksistert her til lands og vi nevner blant annet FHM, Mann og Alfa, samt en haug andre magasiner vi ikke husker navnet på. Fotografen står også bak prosjektet BabeAdventure som Side3 tidligere har dekket godt.

I tre episoder vil Høgset ta Side3s lesere igjennom tre forskjellige kategorier: portrett, bikinibilder og nakenfotografering.

- Rolf-Ørjan Høgset, hva gjør menn og kvinner feil når de skal ta bilder?

- Den største feilen gjør når de tar bilder er at de bare løfter kamera der de står og trykker på knappen, i stedet for å bevege seg rundt i rommet for å lete etter den beste vinkelen for det motivet de ønsker å fotografere. Et motiv kan fotograferes på utallige forskjellige måter - bare tenk på det uendelige antallet muligheter du har for kameravinkel og kamerainnstillinger.

- Godt tips! Vi skal forsøke det neste gang vi fotograferer dama i bikini... eller naken. For videre i videoserien deler du dine beste triks for å ta gode nakenbilder. Håper du å inspirere menn over hele Norge til å ta sexy bilder av dama som kan henge på veggen?

- Jeg håper at alle som har lyst til å bli ta bilder av kjæresten sin (forutsatt at kjæresten har lyst) tør å gjøre det, og at de kan bli inspirert til å lage noen fine bilder som de kan vise frem til hvem det måtte være, til og med mor og far. Det å ta bilder sammen kan være en koselig aktivitet som er fin for forholdet, for hva er vel mer koselig enn at partneren din er stolt av deg?

- Ingenting.. Eller kanskje is i denne varmen, men det er en annen diskusjon. Så hva slags tips har du til jenter som tror man må se ut som en modell for å se bra ut på bilder?

- Alle kan se bra ut på bilder, med eller uten klær, og det handler litt om å finne den beste vinkelen, eller å få fram «modellens» beste side. En viktig forutsetning for å få til de beste bildene, er at modellen føler seg trygg og komfortabel, og et smil alene kan utgjøre hele sjarmen i et bilde.

- Sjarm er noe vi har i bøtter og spann! Dette blir bra. Men hva burde man se opp for under en eventuell nakenshoot på stranden?

- Det er vel ikke så høy risiko i å gjøre bikini eller nakenshoot egentlig, men det verste som kan skje er vel om noen bryter tilliten til modellen og publiserer eller sprer et bilde som modellen ikke ønsker. Dette er både ulovlig og veldig veldig trist når det skjer, avslutter Høgset.