Gå til sidens hovedinnhold

Fra Dagsrevyen til meglerbord

Går fra NRK til høyprofilert meglerhus.

Mats Syversen og meglertopp Gaute Eie har gjort en ny ansettelse til sitt nystartede meglereventyr, Arctic Securities. Fra Dagsrevyen og NRK henter meglersjef Gaute Eie inn journalisten Petter Halvorsen.

NA24 - din næringslivsavis

- Dette blir en unik mulighet for meg, og jeg er glad jeg får sjansen å jobbe med noen av de beste folkene i bransjen, sier Halvorsen til NA24.

Jobb-bonanza i meglerbransjen
De siste årene har det vært en fantastisk utvikling for norske meglerhus. Midt oppe i det hete markedet har toppene i meglerhuset SEB Enskilda, Mads Syversen og Petter Bakken, sammen med Carnegies supermegler Gaute Eie, startet meglerhuset Arctic Securities.

Det nystartede meglerhuset og de gode tidene har ført til en lang rekke overganger i meglerbransjen denne våren, og trolig vil den årlige overgangstiden i meglerbransjen vare helt til høsten. Vanligvis er overgangstiden i aksjemarkedet frem til mai, i etterkant av at bonusutbetalingene til megleren er kommet.

Har vært megler
Halvorsen, som er siste skudd på stammen til Arctic, er ikke helt ukjent med megleryrket. Han startet sin karriere i nettmeglerhuset E*trade, da de satset tungt i Norge. Senere gikk han over til Finansavisen, hvor han jobbet som finansjournalist.

I de siste årene har den 32-åringe siviløkonomen fra Handelshøyskolen i Bergen jobbet i NRK, og nå sist i Dagsrevyen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis