Gå til sidens hovedinnhold

Fra danse-TV til Tur-TV

Cecilie Skog leder ny TV 2-satsing.

Turerfarne Cecilie Skog er programleder for ”Til toppen av Norge” som spilles inn i disse dager.

Den 11. august la 15 deltakere ut på tur sammen fra Kragerø. Målet er toppen av Norge: Galdhøpiggen. Deltakerne skal gjennomføre en rekke turer sammen på vei mot toppen, og må samarbeide for å klare utfordringene de møter. I hvert program møtes to deltakere til en duell der en deltaker må reise hjem. Opptaket går over drøyt tre uker.

Cecilie Skog er programleder for ”Til toppen av Norge”. Skog er en av landets mest turerfarne. Hun er utdannet sykepleier, men har også studert friluftsliv. Hun har i flere år jobbet som fjellfører i inn- og utland. Selv om Skog har vært på store ekspedisjoner over lengre tid, er hun også glad i mindre turer.

Les også: Slik blir din TV-høst

- Selv om jeg har vært på turer som er langt mer krevende enn dette, så er jeg som oftest på kortere turer som de vi går her under opptak, sier Cecilie Skog i en melding.

Ny erfaring
- Jeg er vant til å være på tur og har jobbet mye som guide. Men det å ha et kamerateam med seg er en ny opplevelse. Jeg lærer mye om hvordan produksjoner som dette blir til og hvordan alle jobber. Og ikke minst hvor mye samarbeid som skal til for å få hjulene til å gå rundt. Det er utrolig spennende å få være med på, sier Skog i meldingen.

Les også: TV2 viser «skandale-TV»

Prosjektleder Torkil Auran er svært fornøyd med å ha fått Skog med på laget:

- Vi ønsket Cecilie Skog som programleder for "Til toppen av Norge" fordi hun er en person som vi vet at deltakerne kan stole på når de skal ut og oppleve storslått norsk natur. Hun er en hyggelig og omgjengelig person som vi er sikker på bringer frem det beste i deltakerne, sier Auran i en melding.

Les også: Her er årets «Idol»-jury

Deltakerne i programmet er et tverrsnitt av befolkningen, med ulike forutsetninger for å dra på tur. Enkelte har gått en del i fjellet tidligere, mens andre knapt har vært på tur noen gang. Programmet produseres av Strix og skal sendes i 11 episoder tidlig i 2012.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken