Gå til sidens hovedinnhold

Fra Os til Tippeligaen

I fjor slet Mads Cato Moldskred benken i 2. divisjon. Nå er han ønsket av Odd Grenland

(iBergen.no): Etter å ha sittet mye på sidelinjen for Fana i 2. divisjon forrige sesong, ble Moldskred utlånt til Os etter sesongslutt. For fjorten dager siden var han på treningsopphold hos Odd Grenland, og imponerte såpass at Skien kan være neste stopp for 20-åringen.

- For meg er det en drøm å få spille i eliteserien. Det hadde vært vanvittig gøy om dette ble en realitet, sier Moldskred til BA.

Moldskred klarte seg bra og gjorde et veldig bra inntrykk i følge Hallvar Thoresen, sportssjef i Odd Grenland. Han har forhørt seg med Os og Fana om pris, og tror en overgang kan være på plass allerede i denne uken. Likevel er det et stykke igjen før overgangen er et faktum.

Overgangssummen kan nemlig ligge på mellom 300 000 og 400 000 kroner, noe Odd Grenland ikke skal ha økonomi til å betale. Ledelsen i både Fana og Os tror imidlertid ikke at dette blir et problem, og vil ikke legge hindringer i veien for Moldskreds eliteseriedrøm.

Fanas sportslige leder, Ingvar Dalhaug, mener Moldskred er bedre drible- og scoringsmessig enn Branns Erik Huseklepp. Likevel var han ikke god nok for 2. divisjon i fjor fordi han i følge Dalhaug trodde han var verdensmester, og ikke spilte slik de ville.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg