(SIDE2:) Martin Scorsese har planer om å lage en film om Frank Sinatra. Og det er mange skuespillere som drømmer om å spille den legendariske artisten, ifølge Aftonbladet.se.

Skuespillere som Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Jake Gyllenhaal, Justin Timberlake, Mark Wahlberg, Jamie Foxx og James Franco er blant de interesserte. Depp skal være filmstudioet Universals favoritt.

Ligner ikke
Scorseses favoritt er, ikke overraskende, DiCaprio. Han har hatt hovedrollen i de tre siste spillefilmene til Scorsese, «Gangs of New York», «The Aviator» og «The Departed». Til høsten er de aktuelle med «Shutter Island», og de vil også jobbe sammen i «The Rise of Theodore Roosevelt», som har premiere i 2011. Men DiCaprio har et problem.

- Det er bare det at han ikke ligner på Sinatra i det hele tatt, sier en kilde ifølge Aftonbladet.

Leid seg stemmepedagog
DiCaprio gir imidlertid ikke opp av den grunn. Ifølge Splash News har han leid inn en stemmepedagog som skal hjelpe ham å gjøre stemmen så lik Sinatras som mulig.

- Han er en stor fan av sangeren og har alltid hatt lyst til å spille ham. Han ville blitt syk hvis han gikk glipp av hovedrollen fordi stemmen ikke passet, sier en kilde ifølge Splash News.

Skuespilleren som spiller Sinatra skal ikke synge selv, da de skal bruke originalopptak av Sinatra.