I deler av 50- og 60-tallet var Frank Sinatra en av klodens største stjerner. Skuespilleren og sangeren levde et utsvevende liv og hadde et rykte som en damebedårer.

I tillegg var Sinatra en del av den kjente og myteomspunne «Rat Pack», som inneholdt flere av de mest kjente skuespillerne og artistene i verden på den tiden. Blant de mest kjente medlemmene var nevnte Sinatra, Sammy Davis Jr. og Dean Martin.

«Rat Pack» lagde filmer sammen, gjorde konserter sammen og festet sammen, noe som gjorde dem svært populære blant pressen og de var på alles lepper på den tiden. .

Kjendisfester fra første dag
Nå er huset der den beryktede gjengen avholdt mange av sine fester til salgs, for den nette sum at 12 millioner dollar - nesten 70 millioner kroner, skriver Business Insider.

Huset ligger 40 minutter utenfor Los Angeles, og har en størrelse på hele 920 kvadratmeter. Hele tomten er på nesten 55 mål.

Huset ble ferdigbygd i 1952, og tilhørte arvingen Dora Hutchinson. Hun og hennes mann, som hadde «playboy»-rykte, pleide å holde fester der de inviterte de største stjernene i Hollywood.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK!

Etter to år flyttet plutselig ekteparet til New York, og det var da Frank Sinatra tok over huset. Han leaset huset i nestet et tiår, og avholdt en rekke fester.

Der var «Rat Pack» naturligvis til stede, og det var også mange andre kjendiser - blant dem var Marilyn Monroe.

Skuespillerinnen var en stamgjest i huset, og pleide ofte å bo i gjestehuset på tomten flere ganger.

Dette var på tiden der Monroe skal ha hatt et forhold til USAs president John F. Kennedy, og presidenten skal ha kommet på besøk til Monroe i gjestehuset.

Swordfish og Mad Men
Da Frank Sinatra flyttet ut av huset, var en æra over. Da den nåværende eieren kjøpte tomten, restaurerte han huset til sin originale form.

Siden den gang har huset blitt flittig brukt som blant film - og seriemakere.

Blant annet har Paul McCartney har spilt inn musikkvideo der. Det gjorde også Usher da han spilte inn musikkvideoen til «Burn».

Kjente filmer som «Swordfish», «Dream Girls» og «Ali» har scener fra huset. De mest kjente tv-seriene som har brukt huset som innspillingssted, er «Mad Men» og «Californication».

Se mer av huset i videoen under:

HTML EMBED

Se bilder av Sinatras gamle hus under:
(trykk på bildene for større versjon)

Se flere bilder av huset her!