Fellesferien er i gang, og i løpet av de neste par månedene vil det omtrent være umulig å få tak i ansvarlige mennesker i både det offentlige og det private.

Vi har blitt advart
De siste årene har vi blitt advart mot å ha automatiske fraværsmeldinger på e-post i frykt for at det kan bli brukt av innbruddstyver.

Enrekkenettstederhar begynt å samle geniale meldinger som etter sigende skal være brukt enten fra e-post eller lynmeldingsprogrammer. Her er noen av de bedre som du kanskje kan ta i bruk, samt noen som vi selv vurderer å sette opp.

Noen å vurdere i ferien?

.::. Jeg sender e-post til alle mine venner, så hvis du ikke mottar en e-post, så er det fordi du ikke er min venn.

.::. Jeg er egentlig ikke borte fra jobb. Jeg bare ignorerer deg.

.::. Jeg er på ferie, og når jeg kommer hjem har jeg flere tusen uleste e-post liggende. Sjansen for at jeg overser den du nettopp sendte meg er veldig stor. Prøv igjen senere.

.::. For tiden er jeg på et jobbintervju, og jeg vil svare deg hvis jeg ikke får stillingen. Vær forbredt på dårlig humør.

.::. Du mottar denne automatiske meldingen fordi jeg ikke er på kontoret. Hvis jeg var der, er sjansen stor for at du ikke hadde mottatt noe i det hele tatt.

.::. Beklager at jeg ikke er her, men jeg er hos legen for å få fjernet hjernen min slik at jeg kan bli forfremmet til leder.

.::. Jeg vil ikke vær ei stand til å slette alle de uleste, verdiløse e-postene du har sendt meg før jeg er tilbake fra ferie 18. april. Vær tålmodig og din e-post vil bli slettet i den rekkefølgen den ble mottatt.

.::. Takk for din e-post. Ditt kredittkort har blitt belastet 5,99 dollar for de første ti ordene, og 1,99 dollar for hvert ekstra ord i beskjeden.

.::. E-post-serveren var ikke i stand til å bekrefte servertilkoblingen, og er ikke i stand til å levere denne meldingen. Vennligst start PC-ene din på nytt og prøv å send igjen.

.::. Jeg er på ferie. Din e-post er slettet.

.::. Takk for din melding, som har blitt lagt i et køsystem. Du er for øyeblikket på 352. plass, og kan regne med et svar om ca. 19 uker.

.::. Vennligst svar på denne e-posten så jeg vet at du har fått den.

.::. Hei! Jeg tenker på det du nettopp sendte meg. Vennligst vent ved pc-en på mitt svar.

.::. Hei! Jeg er opptatt med å forhandle om lønn i min nye jobb. Ikke ta deg bryet med å legge igjen noen beskjeder.

.::. Jeg har rømt for å bli med et annet sirkus.

.::. Jeg vil være borte fra kontret de neste to ukene av medisinske årsaker. Når jeg kommer tilbake, vennligst kall meg Loretta i stedet for Steve.

.::. Jeg leser all min veldig viktige e-post. Jeg har bare 3.876 ny meldinger igjen, og vil svare deg så snart jeg er ferdig.

.::. Hvis du tenker på det, så er e-post mer praktisk enn lynmeldinger. Du trenger ikke være online samtidig som den personen som sender deg noe.

Vinn Samsung-mobiler i Nettavisens kunnskapsquiz!