Gå til sidens hovedinnhold

I kveld er de tilbake

Her er TV-gjestene som vil underholde deg på fredagskvelden.

(SIDE2:) Fredag vil tusenvis av nordmenn igjen tilbringe kvelden foran TV-en. Flere av TV-favorittene er tilbake.

«Fredag»
Først ut er «Fredag» på TV 2 klokken 19. Stål Talsnes får besøk av Jan Thomas, Christer Falck og Arne Hjeltnes. Mandag starter Jan Thomas’ nye serie «Happy Day», og Christer Falck er den første som skal få en make over av stylisten. Hjeltnes kommer for å snakke om sin romandebut.

«X-Factor»
Klokken 20 blir det konkurranse mellom TV 2 og NRK1, da «X-Factor» går samtidig som «Beat for beat». «X-Factor» viser i kveld audition fra Oslo.

«Beat for beat»
I sesongpremieren av «Beat for beat» skal A1 kjempe mot Marian Aas Hansen og Marianne Antonsen.

«Nytt på nytt»
Pernille Sørensen er første vikar for Linn Skåber i «Nytt på nytt». Kveldens gjester er Bjarte Hjelmeland og Terje Riis-Johansen.

Egentlig var det Liv Signe Navarsete som skulle ha Riis-Johansens plass, men hun er altså byttet ut. «Nytt på nytt» begynner klokken 20.55.

Les også: Disse erstatter Linn Skåber

«Senkveld med Thomas og Harald»
«Senkveld med Thomas og Harald» har også sesongpremiere i kveld. Klokken 22.15 braker det løs med en rekke kjente gjester: Jo Nesbø og Aksel Hennie skal snakke om filmatiseringen av «Hodejegerne», Marion Ravn og Klaus Joacim Sonstad er dommere i «X-Factor» og Lena Endre og Line Verndal er premiereklare med «Limbo».

Thomas og Harald reiser også ut på sin tredje Camp Senkveld. Denne gangen er de i Stavern. På Team Thomas finner vi Olaf Tufte, Lisa Stokke, John Brungot, Jenny Skavlan og Anders Hoff. Team Harald har fått med seg Lise Karlsnes, Vera Michaelsen, Susann Goksør, Øyvind Rafto og Øyvind Mund.

Les også:
Her er de nye Senkveld-kjendisene
Måtte sy ti sting

Kommentarer til denne saken