Gå til sidens hovedinnhold

Sexanklaget komiker (70) giftet seg med 31-åring

Gravid med Freddie Starrs femte barn.

(SIDE2): Kun to måneder etter han ble arrestert, mistenkt for å ha misbrukt en skolejente, skal den engelske komikeren Freddie Starr (70) ha giftet seg for fjerde gang. Dette melder Daily Mail.

Hans utvalgte er den langt yngre Sophie Lea, som ifølge avisen er 31 år gammel. Et bilde av brudeparet ble lagt ut på Twitter onsdag, med en gratulasjonshilsen.

«Gratulerer til mitt vakre søskenbarn Sophie-lee og Freddie Starr på sin bryllupsdag - og mitt andre søskenbarn (kulen).», skriver et familiemedlem.

Pappa for femte gang
Det var på lørdag Freddie og Sophie Lea skal ha blitt smidd i hymens lenker, i en privat seremoni. De to møtte hverandre for tre år siden da hun jobbet som sangerinne på en av hans turneer. Sophie Lea skal ha vært gift med Jason McCulloch på denne tiden, men fem måneder etter at turneen startet skal hun ha forlatt han. De to har ett barn sammen.

Den 31 år gamle byrunde skal nå være gravid igjen, med det som vil bli Starrs femte barn. Komikeren skal ha vært gift tre ganger tidligere.

Det var i november at Starr skal ha blitt arrestert mistenkt for å ha misbrukte en skolejente i garderoben til den populære DJ Jimmy Savile i BBC-huset. Karin Ward, som var 14 år i 1974, sier Starr skal ha tatt på henne, men komikeren benekter anklagelsene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Prøvde seg aldri på meg
Hans kone forsvarer også Starr, og sier at anklagelsene bare er oppspinn.

- Jeg kjenner Freddie selv. Jeg kjente han lenge før ve ble sammen, og når jeg jobbet med han på scenen prøvde han seg ikke på meg en neste gang. Jeg var veldig sårbar på slutten av 2009, jeg hadde et nervøst sammenbrudd og han var den perfekte gentleman og han hjalp meg med å komme meg opp på beina igjen, han hjalp med å få et hus, hjalp meg med å få en bil. Og aldri prøvde han seg på meg, skal Sophie Lea ha uttalt i et intervju.

Starr kom ut av fengsel mot kausjon i januar, men har blitt bedt om å komme tilbake i mars da saken blir forfulgt videre.

- Freddie Starr spiste hamsteren min
Starr er en engelsk komiker som fikk sitt gjennombrudd på 70-tallet. Han har også gitt ut et album.

Komikeren har foruten sine profesjonelle prestasjoner blitt viet mye spalteplass på grunn av en rekke skandaler han har vært i involvert i, blant annet var han på forsiden av The Sun i 1986 anklaget for og ha spist sin daværende kjærestes hamster. Tittelen lød «Freddie Starr spiste hamsteren min», og fortsatt omtales denne forsiden som en av de meste omtalte i England.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken