HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=o2mR7cWdQragARvH1I5mqgePLz5OPOSH2oAHJx3ey1dAXAuRfuI8yClxQD7Oz-zlazpyhJNkgWh0YnZT_RWFJ2FG97LeiHx6&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Det blir en stjernespekket sesongavslutning hos Skavlan i kveld, med Adele, Jamie Oliver, prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill som gjester.

Før prinsesse Madeleine og Chris O'Neill kommer inn, diskuterer Adele og Jamie Oliver hvilke kongelige de har møtt før.

- Jeg har bare møtt en av guttene (Harry og William, red.anm), men jeg har ganske lyst til å møte Kate og babyen, forteller Jamie Oliver.

De forteller at de gleder seg veldig til å møte den svenske prinsessen og mannen hennes.

- Vi skal ta dem med ut på byen etterpå, ler Jamie.

Adele, som skal ha konsert i Oslo i mai neste år, har gjort stor sukess med sitt nye album, «25». Dette til tross for at enkelte mente hun aldri ville slå gjennom i USA, fordi hun visstnok var for tykk.

Se musikkvideoen av superhiten «Hello» her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=HYI2GHtjBfhvu3FS6Qyoh2a_Bdaip23kJGxMQbyCn46i5vjDes7iXseIe-IellJgYpXkAiHg-c2zABVe2MzLSEAcqPep8D64&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

LES OGSÅ: Adele om eget kroppsbilde: - Jeg lar det ikke ødelegge livet mitt

OG: Stephanies forlovede var utro, les hennes fantastiske takkebrev til Adele