Gå til sidens hovedinnhold

Din vän från Norge!

Slik selges Fredrik Skavlan i Sverige.

(SIDE2): Fredag har Fredrik Skavlan premiere på sitt nye talkshow i Sverige. «Skavlan» sendes på SVT1, og kanalen mangler ikke på promotering og lovord om den norske programlederen.

- Jeg synes Fredrik Skavlan internasjonalt sett er den mest begavede talkshowverten som finnes. Han har over flere år blitt respektert i både Sverige og Norge. Det er kult at Fredrik vil komme tilbake på SVT, skriver programdirektør Annie Wegelius på kanalens hjemmeside.

Med tittelen «Din vän från Norge!» har SVT også lagt ut en video. Skavlan promoterer seg selv med en plakat rundt halsen, og går gatelangs i Sverige og kaller showet sitt veldig bra.

SE VIDEOEN TIL SKAVLAN HER.

Ari i stolen
I morgendagens sending har Skavlan gjester som blant andre Göran Persson, artisten Timbuktu og forfatter Kristina Lugn. Også Ari Behn gjester prateprogrammet. Sistnevnte har vært i media den siste tiden etter at han lørdag kom med kritikk mot tidligere soussjefen Carl-Erik Grimstad. I et e-post-intervju med VG ga Behn uttrykk for at han i årevis har irritert seg over at Carl-Erik Grimstad, som var ansatt ved hoffet i drøye tre år, stadig har kritisert monarkiet og hans familie i pressen.

BAKGRUNN: Ari raser mot kongekritiker
- Dette er min personlige vendetta
- Grimstad er som død

Skavlan har siden 1998 ledet «Først og Sist» på NRK, men sluttet som programleder for det populære TV-showet i 2007. De siste årene har SVT sendt «Først og sist» i reprise.

«Skavlan» sendes på SVT1 fredag klokken 21.00.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot