(SIDE2): Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie har levd et pendlerliv i årevis. Mest har det vært hun som har pendlet mellom kjæresten i Oslo og jobben på teateret Dramaten i Stockholm.

Byttet plass
Men det siste året har Bonnevie jobbet mye i Norge, først med filmen «Engelen», så på Nationaltheatret i «Brand» og nå spiller hun inn den nye serien om dronning Maud for NRK.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Samtidig har Fredrik Skavlan blitt «importert» av Sveriges Television. SVT var så imponert over Skavlans norske talkshow at de nå har gitt ham sitt eget prateshow på svenske skjermer. «Skavlan» skal sendes hver fredag på SVT i beste sendetid.

LES MER:Skavlan får nytt talkshow

Fredrik Skavlan var også gjesteprogramleder i Sveriges Radios sommerprogram i fjor, og avslørte i den forbindelse at han ofret jobben i NRK for Maria .Skavlan sa at han ville være nærmere kjæresten.

- Nå sitter hun i Oslo og lurer på hvorfor det ble slik, hehe, sier Skavlan til VG lørdag.

Boksuksess
Han sier han føler seg litt som «en litt rik, singel homse på Söder».

- Jeg lever på en måte et merkelig ungkarsliv nå, sier han til Dagbladet.

Den siste tiden har Fredrik Skavlan også gjort stor suksess på bokmarkedet med «Nifse Nella» som han har illustrert og skrevet sammen med Unni Lindell. Nifse Nella, som er en spøkelsesserie for barn, er allerede solgt til flere utenlandske forlag.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!