(SIDE2): Fredrik Skavlan (44) er ikke kjent for å avsIøre detaljer rundt sitt privatliv. Men i et åpenhjertig intervju med den svenske avisen Expressen forteller fredagskongen om sine fremtidsplaner med skuespillerinnen Maria Bonnevie (37).

- Jeg ble interessert
Skavlan og Bonnevie ble samboere i 2006, men møttes for første gang da Bonnevie var gjest på Skavlans «Først og sist» i 2002.

- Jeg ble interessert med én gang. Siden det har vært så mye snakk om at jeg flørter med de kvinnelige gjestene mine, er det litt flaut at vi møttes i studio. Men det er den eneste gangen jeg har gjort det, sier han.

Skavlan har fått kritikk for sin intervjuteknikk i forhold til kvinnelige gjester. Beskyldninger om mannssjåvinisme og et negativt kvinnesyn har kommet både fra tidligere gjester og fagpersoner. Lørdag svarte han for første gang på kritikkken.

LES OGSÅ:«Han kallas för 'kåte Fredrik'»

Blir i Sverige
Dette årets «Skavlan» har blitt spilt inn i Norge. Men fra høsten av skal innspillingen skje i Stockholm. Skavlan synes det er viktig å være i nærheten av samboeren, som jobber på teateret «Dramaten» i den svenske hovedstaden.

- Når vi begge jobber så mye, synes vi det er viktig at vi også prioriterer å være sammen, sier han.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Vil ha barn
Fredrik Skavlan har allerede tre barn fra sitt første ekteskap, en sønn på 18 år og to døtre på 17 og 13 år. Nå vil han ha flere, med Maria Bonnevie.

- Ja, det er klart jeg vil, vi har jo vært sammen en stund. Gjør ikke alle par som er forelsket det, spør han.

Men først skal den populære programlederen ha sommerferie:

- Det blir herlig, og jeg ser frem til en solfylt sommer. Da skal Maria og jeg dra ut i skjærgården. Det kommer til å bli fantastisk, så lenge jeg ikke går på grunn.