(SIDE2): Da sesongpremieren av Fredrik Skavlan (48) ble spilt inn denne uken, hadde TV-verten en programleder-stand-in. I tilfelle fødselen til Marie Bonnevie (41) skulle skje like før innspillingen av «Skavlan».

For kort tid siden ble det nemlig kjent at Skavlan blir far for femte gang. Terminen er i disse dager. NRK-kjendisen avslørte selv den gode nyheten om at han skal bli far igjen på Instagram.

- Det blir helt fantastisk å bli pappa igjen. Det kan skje når som helst nå. Jeg er like nervøs før fødsel nå som jeg alltid er, sier han til Dagbladet fredag.

Stuntreporter kan steppe inn

Fra før har Skavlan ett barn med Bonnevie, og tre barn fra et tidligere forhold.

I og med at fødselen kan skje når som helst, har «Skavlan»-teamet reserveprogramledere klare. Denne uken sto forfatter og journalist Åsne Seierstad klar, neste uke er stuntreporter Niklas Källner parat.

- Hvis jeg har noen som helst mulighet til å være med på fødselen, så vil jeg være med på den, sier Skavlan.

Han og Bonnevie har vært kjærester siden 2006. Foruten å være et kjent fjes på teaterscenen, har hun spilt i filmer som «Jeg er Dina», «Himmelfall», «Maskeblomstfamilien» og «Uskyld».

Store stjerner i stolen

Når det i kveld, fredag, er klart for nok en sesong av «Skavlan» på NRK, blir det med en rekke kjente personligheter i stolene. Artisten og den politiske aktivist Bob Geldof er på plass og snakker om flyktningkrisen, og sier blant annet at han vil la en flyktningfamilie bo hjemme hos seg selv.

I tillegg kommer fredsprisvinner Kofi Annan, skuespiller Sofia Helin som er aktuell med «Broen», og Kristin Enmark. Hun ble tatt som gissel i et av tidenes mest kjente bankran, på Norrmalstorg i Stockholm, der hun i seks døgn satt innesperret i et mørkt hvelv. På en måte kvinnen bak det såkalte «Stockholmssyndromet» - hun forteller nå sin versjon i en ny bok.

På denne humoristiske måten promoterer Fredrik Skavlan kveldens program:

Skavlan sendes på NRK1 klokken 21.25.