(BIIPMAG): Er du i tvil om hvilken nerdeting som lønner seg mest å bruke opp fritiden sin på? Frykt ikke – dette skal vi teste ut for deg!

Denne uka: World of Warcraft
... Ja, for det er jo ikke til å komme bort ifra. World of Warcraft er spillet de aller fleste har spilt, eller kjenner noen som spiller. Det er veldig tidkrevende, og uttallige nordmenn har mistet sitt ordentlige liv til fordel for denne livsstilen. Vi skal ved hjelp av noen korte spørsmål finne ut om det egentlig var verdt det, utregnet på en poengskala fra 1-10. Av en eller annen pussig grunn ville intervjuobjektet vårt fremstå som anonymt, så la oss derfor bare kalle ham Isak H ...

Minimum 5 timer spilling hver dag. Skolen går altså til helvetet ...

Vi stilte Isak H følgende spørsmål om world of warcraft:

Hvor kult synes du det er?
- Det er helt vanvittig rått! Det spiller ingen rolle om man er liten eller stor, alle står side om side og man møter masse spennende mennesker. Nå kom det jo nettopp ut en expansion - Det er masse våpen, mange levler å erobre og et vanvittig stort landskap. For meg har det vært perioder hvor jeg vil gi dette en soleklar tier!
10\10

Hvor kult synes andre det er?
- De synes det er dritteit. De hater det. Og har ingen forståelse for det. Hehe. Kanskje fordi jeg aldri vil være med på byen mer.. haha!
1\10

Har du tid til å gjøre andre ting?
- Gjennomsnittlig spilling per dag ligger nok på.. tja.. en tredjedel av livet mitt generelt, og da medregner jeg natta. Minimum 5 timer spilling hver dag. Skolen går altså til helvetet ...
3\10

Kan man bli rik av det?
- Nesten ikke. 2. Man kan selge kontoen sin, og utstyret sitt. Men da er man på den annen side ferdig med spillet. Såå ...
2\10

Kan man få kjæreste av det?
- Ja, haha – jeg vet faktisk om noen som møtte hverandre og giftet seg online. Syke saker. Men generelt; nei, jeg tror nok markedet er dårlig ... Jeg hadde aldri turt å møte en som løp rundt som en stor ork i et virtuelt spill.
2\10

Hva sitter man igjen med i senere tid?
- Du blir definitivt bedre i engelsk! Man kan jo bli initiativrik når man møter nye mennesker? Siden spillet er såpass utbredt er det jo et samtaleemne hos 1\3 av alle man møter i RL (real life). Men.. hmm.. Jeg vil vurdere det til en femmer!
5\10

Joa, det viser seg at World of Warcraft er rett under gjennomsnittet ålreit å bli nerd i. Man blir ikke veldig populær, hverken hos damene eller hos kameratene (med mindre du spiller sammen med dem), men du kan få en spillopplevelse som topper alle skalaer.

Totalt; 4,6

SISTE FRA biipMag:
Den nye gummien
- Utadvendthet kan læres
Slik får du mer energi

GÅ TIL FORSIDEN HER