Gå til sidens hovedinnhold

Se på Freida!

Freida Pinto har erobret både den store skjermen og catwalken.

(SIDE2): Det må ha vært litt av noen uker for den 24 år gamle indiske filmstjernen. Først en filmsuksess uten sidestykke, Oscar-utdeling der «Slumdog Millionaire» fikk hele åtte priser og nå moteuke i Milano. Freida Pinto har virkelig kommet seg inn blant a-kjendisene i Hollywood, og det ser ut til at hun kommer til å bli der.

Se bilder fra visningen og festen nederst i saken!

Gikk visning
I Milano mandag denne uken viste Dolce & Gabbana sin nye kolleksjon for neste års vintersesong - og på catwalken stilte det en rekke kjendiser. Freida strålte på catwalken side om side med verdens supermodeller Claudia Schiffer og Eva Herzigova denne kvelden.

24-åringen har en bakgrunn som modell, men hun har ikke gått for de største designerne tidligere. Den siste måneden har skjønnheten virkelig fått bruk for modellerfaringen da hun har prydet forsider for Vogue, Maxim og Cosmopolitan.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Venn med Scarlett
En av stjernene som tok ekstra godt vare på Freida på festen var Scarlett Johansson (24) som jo også er de italienske designernes nye ansikt utad. Ifølge Daily Mail skal de to ha møtt hverandre bak scenen og tatt en prat.

Kanskje spurte Freida Scarlett om råd til sitt nye filmprosjekt med Woody Allen der hun skal spille mot Josh Brolin, Naomi Watts og Anthony Hopkins. Det blir den andre store filmen for «Slumdog Millionaire»-stjernen.

Freida skal tidligere ha uttalt at hun får litt overveldet av alle stjernene hun har møtt den siste tiden - men hun skal etter sigende ha klart seg svært godt til tross for de mange stjernene.

Utstilling og visning
Visningen ble holdt samtidig med at utstillingen «Extreme Beauty in Vogue» åpnet i Milano.

Utstillingen er et samarbeidsprosjekt mellom de Dolce & Gabbana og amerikanske Vogue, og viser de siste 80 årene med fotograferinger tatt for motemagasinet. Hollywoodkjendiser var invitert til å både ta den røde løper og catwalken. Blant de celebre gjestene var Kate Hudson, Orlando Bloom og Lauren Hutton.

1651

Kommentarer til denne saken