Gå til sidens hovedinnhold

Slik ser «Fresh Prince of Bel-Air»-stjernene ut i dag

Husker du Will og Banks-gjengen?

(SIDE2): Tidligere denne uken skrev vi om 15 ting som minner oss om 90-tallet og på ett av punktene nevner vi «Fresh Prince of Bel Air».

Dette var TV-serien som virkelig satte fart på karrieren til Will Smith og programmet var en favoritt blant mange ungdommer.

Den amerikanske komiserien gikk på NBC fra 1990 til 1996 og den har også gått flere runder på norske TV-kanaler.

Her blir man kjent med Will Smith som flytter til sin rike onkel i Bel-Air som tenåring. TV-seerne følger livet til familien og Will bor sammen med onkel Philip og tante Vivian, og deres barn Ashley, Carlton, Hilary og Nicky.

I år er det 25 år siden den første episoden ble vist på amerikanske TV-skjermer og det betyr også at skuespillerne har blitt noen år eldre.

Slik ser stjernene ut i dag:

Will Smith som Will Smith

Will Smith er blitt en av Hollywoods mest kjente skuespillere og han er også kjent som musiker. I dag er 46-åringen gift med Jada Pinkett Smith som han har to barn sammen med.

James Avery som Philip Banks (Wills onkel)

James Avery døde i 2015 og ble 65 år gammel. Han var gift med Barbara og de hadde ingen barn sammen, men James var stefaren til Barbaras sønn Kevin.

Alfonso Ribeiro som Carlton Banks (Wills fetter)

Dette er skuespilleren som fikk alle til å digge den karakteristiske «Carlton-dansen». I 2014 vant 43-åringen den amerikanske versjonen av «Skal vi danse?» og i løpet av programmet gjorde han og dansepartneren sin egen versjon av den populære dansen fra «Fresh Prince of Bel-Air».

Karyn Parsons som Hilary Banks (Wills kusine)

Den alltid stilig kledde Hilary Banks ble spilt av Karyn Parsons som i dag har rukket å bli 48 år gammel. Skuespilleren jobber fortsatt i TV-bransjen.

Tatyana Ali som Ashley Banks (Wills kusine)

Hun er best kjent for sin barndomsrolle i TV-serien «The Fresh Prince of Bel-Air» der hun spilte Ashley Banks. I dag jobber 36-åringen som skuespiller og artist. De siste årene har hun gjort suksess som «Roxanne» i såpeoperaen «The Young and the Restless» og som «Maya» i «Second Generation Wayans».

Joseph Marcell som Geoffrey (butler)

Den britiske butleren fra Fresh Prince har blitt 66 år gammel og har en lang karriere fra filmbransjen.

Daphne Reid som Vivan Banks (1993–1996)

66 år gamle Daphne spilte Vivian Banks fra 1993 til 1996 i TV-serien.

Jeffrey Townes som Jazz

Bestekompisen til Will, Jazz, ble spilt av «DJ Jazzy Jeff» - eller Jeffrey Townes som er hans egentlige navn. I løpet av sin musikkarriere har DJen blant annet vunnet to Grammy-priser. I 2013 gjestet Will Smith og hans sønn Jaden talkshowet til Graham Norton og overrasket publikum med en opptreden der også «Jazz» og «Carlton» kom inn på scena.

LES OGSÅ: - Det er det beste jeg noensinne har sett

Nia Long som Lisa Wilkes

Kjæresten til Fresh Prince har blitt 44 år gammel. I tillegg til å være med i komiserien har Nia Long også hatt roller i flere titalls filmer og hun er fortsatt aktiv i skuespilleryrket.

Ross Bagley som Nicky Banks

Ross kom inn som Phil og Vivians fjerde barn, Nicky Banks, i 1994. Han har tatt studier innen for TV- og filmbransjen og jobber i dag som skuespiller.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken