(SIDE2): Matthew Perry (46) og Courteney Cox (51) var både bestevenner og ektefeller i rollene som Chandler og Monica i TV-serien Friends, og nå spekulerer amerikanske og britiske medier om de to også kan ha funnet tonen i virkeligheten.

- Tilbrakte natten sammen

For bare noen få uker siden ble det kjent at Courteney Cox var blitt singel igjen etter at rockeren Johnny McDaid hadde brutt forlovelsen.

Nå er skuespillerinnen blitt koblet sammen med sin tidligere kollega Matthew Perry etter at de to skal ha tilbrakt natten sammen, ifølge en kilde skriver blant annet Hollywood Life.

- Courteney reiste til Friends-kompisen for å snakke om bruddet og de to «hooked up», hevder kilden.

Men Friends-fansen bør ikke juble for tidlig for samtidig hevder kilden at de to ikke har det travelt med å utvikle forholdet.

- De er ikke kjærester, men begge er spent på å se hvor dette kan ende, hevdes det.

Populært bilde på Twitter, men...

The Mirror skriver at det også er blitt lagt ut en tweet med bilde av Courteney og Matthew ute på restaurant der de to ser på hverandre slik de gjorde da de spilte det forelskede Friends-paret.

Bildet har blitt retweetet over 11.000 ganger, men det som Twitter-brukeren ikke opplyser om er at bildet er fra 2005 og at man kan tydelig se gifteringen på Courteneys hånd fordi hun på den tiden var gift med David Arquette.

Likevel skal de to ha hatt et godt forhold til hverandre etter at Friends-innspillingen var over og Matthew er helt klart en viktig støttespiller for Courteney i denne tiden, skriver den britiske tabloidavisen.