(SIDE2): Sist uke ble nyheten om at Friends-gjengen skalsamles til en to timer langt spesial, mottatt med stor jubel blant fansen. Det er over ti år siden TV-seriens siste episode ble spilt inn, men det har ikke lagt noen veldig demper på interessen.

LES også: Derfor ser vi enkelte TV-serier om og om igjen

Men så kom nyheten om at Chandler aka Matthew Perry ikke har anledning til å være med. Og nå har Ross – eller David Schwimmer som skuespilleren heter – gått ut og oppklart.

- Det er ingen Friends-gjenforening. Dette er en hyllest av regissør Jimmy Burrows, som vi elsker og jeg jeg er overlykkelig over å få være en del av det. Mange av oss som har anledning til å være der, kommer, og det kommer også til å være skuespillere og andre fra mange andre TV-serier, som Frasier, Cheers og Will and Grace, sier han til E! Online.

LES også: Slik ser lille Ben fra Friends ut nå

- Burrows er en fantastisk regissør som har vært med å definere situasjonskomedier i USA de siste 40 årene, og jeg elsker ham og ev veldig glad for å få være med på hyllesten.

Mange fans håpet at en gjenforening ville bety at de seks skuespillerne skulle gå inn i karakterene og gi et etterlengtet gjensyn med Ross, Chandler, Monica, Joey, Phoebe og Rachel. Men nå har alstå Schwimmer en gang for alle avkreftet at noe slik kommer til å skje.

Friends ble laget i 10 sesonger mellom 1994 og 2004, og gjorde de seks skuespillerne til kjendiser, trendikoner og magasin-favoritter. Den siste episoden ble send i 2004.

LES mer: Noen har funnet ut hvor mye sex «Friends»-karakterene egentlig hadde
HER: Derfor endte ikke Phoebe og Joey opp sammen
OG HER: Derfor slettet de denne scenen fra «Friends»