(SIDE2): «Friends» ble en stor suksess med sine ti sesonger og selv om den siste episoden ble spilt inn i 2004, så er TV-serien fortsatt like populær den dag i dag.

Fortsatt populær

Sesongene blir stadig sendt i reprise i flere land, også her i Norge, og senere årene har fansen lagt merke til flere og flere detaljer etter hvert som de har sett de samme episodene om og om igjen.

Tidligere har Side2 for eksempel skrevet om at det er noe rart med leiligheten til Monica, Friends-tabben hvor Rachel plutselig forsvinner, og fansen har regnet ut hvor mye Joey egentlig skylder Chandler.

Nå skal det derimot handle Phoebes bror Frank Jr. som spilles av skuespiller Giovanni Ribisi.

Vi blir kjent med denne karakteren for første gang opp i femte episode av sesong 3 som har navnet «The One With Frank Jr.», men observante Friends-seere vet at dette slettes ikke er første gang skuespilleren dukker opp i serien, skriver GoodHousekeeping.com.

Vil ha tilbake kondomet

I sjette episode av sesong 2 sitter Phoebe og spiller på gata i håp om å tjene noen kroner på musikken sin da en ung mann uheldigvis mister et kondom i gitarkofferten hennes.

Ikke lenge etterpå kommer han tilbake og ber om å få kondomet tilbake på grunn av et «nødstilfelle».

Denne unge mannen blir også spilt av Giovanni Ribisi og han gjorde en så god prestasjon at produsentene ville bruke han mer i serien. Og i neste sesong var han altså tilbake som Frank Jr.