(SIDE2): Det kan virke som at folk aldri blir lei «Friends».

Selv om det er over 10 år siden den siste episoden ble spilt inn og sendt på TV, så er det fortsatt mange som lar seg engasjere av serien.

De små detaljene

For eksempel så har fansen de senere årene blant annet lagt merke til denne Friends-tabben, de har regnet ut hvor mye Joey egentlig skylder Chandler og Lisa Kudrow har avslørt hvem som skrev sangen «Smelly cat».

Nå er det en ny detalj som vekker oppsikt i sosiale medier. For det er noe «rart» med leiligheten til Monica, skriver blant annet Shortlist.com.

«Vi har ikke lagt merke til det før, men det er noe som ikke stemmer med Monicas leilighet», står det på nettsiden.

LES OGSÅ: De 20 morsomste scenene fra Friends

Hva man ser ut fra kjøkkenvinduet endrer seg nemlig i flere episoder.

Hellogiggles.com spøker med den varierende vindusutsikten og skriver at det er rart at detaljfreaken Monica aldri la merke til dette selv.

De ulike detaljene utenfor vinduet varierer fra mursteinsvegg til at man blant annet ser et annet vindu på «bygningen ved siden av», til ingenting, skriver nettstedet.

Reunion

Nylig ble fem av de seks Friends-stjernene samlet i forbindelse med en hyllest-fest til ære for regissør James Burrows, også kjent som Jim Burrows.

Det ble en emosjonell reunion for flere av skuespillerne og «Venner for livet»-gjengen ble samlet på scenen for å snakke om hvordan det var å spille inn den populære serien.

LES MER: Jennifer Aniston tok til tårene

Vi har tidligere sett at stjerner fra kjente TV-serier som Cheers og The Big Bang Theory var til stede på festen der blant annet Kaley Cuoco fikk tatt sitt drømmebilde med Friends-gjengen.