(SIDE2): Tidligere denne måneden svirret ryktene om en Friends-reunion der gjengen skulle samles til en to timer lang spesialepisode.

Men kort tid etter kom nyheten om at Chandler aka Matthew Perry ikke hadde anledning til å være med.

- Ingen gjenforening

I tillegg oppklarte Ross aka David Schwimmer hva som egentlig skulle skje.

- Det er ingen Friends-gjenforening. Dette er en hyllest av regissør Jimmy Burrows, som vi elsker og jeg jeg er overlykkelig over å få være en del av det. Mange av oss som har anledning til å være der, kommer, og det kommer også til å være skuespillere og andre fra mange andre TV-serier, som Frasier, Cheers og Will and Grace, uttalte han til E! Online.

TV-suksess

Søndag var det duket for hyllest-festen og et Instagrambilde av de fem Friends-stjernene som poserer sammen med flere skuespillere fra The Big Bang Theory spres nå i rekordfart i flere utenlandske medier.

Kaley Cuoco fra The Big Bang Theory har nemlig delt et bilde av skuespillergjengen på sin alias-Instagramkonto «Norman Cook».

«Dette gjorde kvelden. Kan ikke puste. Friends møter The Big Bang Theory. Jeg døde og kom til himmelen», er den humoristiske bildeteksten.

At skuespillerne fra The Big Bang Theory ble med på gjenforeningsbildet til Friends-kjendisene gjør øyeblikket enda mer spesielt, skriver The Mirror.

Dette er nemlig to av de mest suksessfulle prosjektene til regissør Jimmy Burrows.