Gå til sidens hovedinnhold

Hvor skal man egentlig plassere hårskillen?

Se hvordan du velger riktig i forhold til din ansiktsform.

(SIDE2): Når det kommer til hår er det viktig å finne den riktige balansen mellom farge, klipp og hårskill.

Selv om midtskill er kult og sideskill er trendy, så kan det nok hende at den ene ikke vil fungere like godt som den andre, alt ettersom hvilken ansiktsform du har.

Du gjør lurt i å velge skillen som balanserer ut ansiktet ditt, og som fremhever eller skjuler de riktige konturene. Her spiller også luggen en viktig rolle, og vi har tidligere laget en guide over hvilken lugg som vil passe deg best.

Her er skillen som passer din ansiktsform best, ifølge Beauty High.

Firkantet ansikt:
Et firkantet ansikt er nesten like bredt som det er langt. Her vil en dyp sideskill fungere best. Den kan gjerne starte like ovenfor buen på det ene øyenbrynet ditt. Denne skillen vil være med på å skjule de skarpe vinklene, og gjøre ansiktsformen din «mykere.

Rundt ansikt:
Ansiktet ditt er også nesten like bredt som det er langt, men har mer avrundede konturer. Kinnbena dine er ofte det bredeste punktet i ansiktet ditt, og en dyp sideskill vil kle deg best. Dette vil forlenge ansiktet ditt.

Ovalt ansikt:
Se for deg et egg, bare opp-ned. Du har en panne som er noe bredere enn haken din, og dette er en ansiktsform som kler både sideskill og midtskill. Så her er det bare å prøve seg frem.

Hjerteformet ansikt:
Gi for en sideskill, dette vil bryte opp kjevelinjen og gi deg en mykere look.

Oblongformet ansikt:
Denne ansiktsformen er som et rektangel, bare at den er noe lengre enn bred. Om dette høres ut som din ansiktsform er en midtskill veien å gå, dette vil gi illusjonen av et rundere ansikt.

Kommentarer til denne saken