Gå til sidens hovedinnhold

Hestehalen som er perfekt for fuktig vær

Det er en ting som gjør denne hestehalen spesiell.

(SIDE2): Sommeren nærmer seg og hårfrisyren står i fare for å bli utsatt for både regn og høy luftfuktighet, noe som kan ta knekken på selv den mest hårsprayede frisyren.

Både regn og høy luftfuktighet fremprovoserer frizz - og alle småhårene ligger plutselig ikke like fint inn til hodet, men står derimot rett opp. Ikke bare det, men et rett, glansfullt hår går ofte veldig fort fra å være det, til å ikke være det.

Jen Atkin, som er hårstylisten til en rekke kjendiser - blant annet Jessica Biel, Chrissy Teigen, Jessica Alba og Kardashian-søstrene, forteller at en hestehale er veien å gå.

- Denne hestehalen fungerer perfekt når man ønsker å kontrollere håret, sier hun til Lipstick.

Hennes signatur «quick fix» er en hestehale med tekstur i lengdene og volum på toppen. På sidene skal den være stram - så får man fremhevet kinnebena også.

Dette er en frisyre som passer både på arbeid og til fest.

Slik kopierer du frisyren:

1. Start med tørt hår, og tilfør gjerne et produkt som motvirker frizz, for eksempel RedKens Humidity Seal. Eller en annen type stylingkrem, en favoritt i redaksjonen her er MoroccanOils stylingkrem.

2. Del håret inn i to seksjoner. En overfor hårkrona, og en under. Fest den øvre delen på toppen av hodet, for nå.

3. Gre den nedre seksjonen stramt bakover med en børste, gjerne en naturbørste, og fest håret i en hestehale ved midten av bakhodet.

4. Gre så gjennom den øvre seksjonen, og fest med et lite strikk, før du fester alt sammen i en stor hestehale. Det er kombinasjonen av de to delene som gir et voluminøst resultat.
Ta noe av håret og fest rundt strikken, slik at det ikke synes.

5. Gi lengdene litt tekstur ved å spraye litt saltspray, og å knipe opp håret. Om håret ditt er veldig rett kan du lage noen løse bølger med en krølltang. Husk å børste ut krøllene, for en mer voluminøs effekt.

Kommentarer til denne saken