Gå til sidens hovedinnhold

Nicole Richie ser ikke slik ut lenger

Drastisk forandring for it-jenta.

(SIDE2): Bare for å ha det sagt; vi pleier å elske alt Nicole Richie gjør. Dette er en dame som har utviklet seg fra å være en noe harry realitystjerne til å bli en stilfull og trendy it-jente til fingertuppene.

Det siste året har hun rocket alt fra lilla til grønt og blått hår, og har nok ene og alene inspirert en rekke frisørbesøk verden over.

Nå har hun gått for en helt ny look, som vi rett og slett ikke er helt sikre på hva vi synes om.

Hun har nemlig fått seg pixie, og ikke bare det - den er rosa også!

HTML EMBED

#TOMFORD

Et bilde publisert av @nicolerichie lørdag 21. Feb.. 2015 PST

Pixie-frisyren gjorde sitt store inntog i fjor, og mange av de kuleste stjernene klippet av seg sine lange lokker i fjor - blant annet Jennifer Lawrence, Kristen Stewart og Kaley Cuoco. Nylig klippet også Rita Ora av seg lokkene, til fordel for en trendy, platinablond pixie.

Richie viste frem sin nye frisyre på den røde løperen i forkant av Tom Fords visning av sin høstkolleksjon for høsten 2015.

Det er en måned siden Richie farget håret rosa, og den helt nye klippen er det Gregory Russel som står bak. Han klipper også andre stjerner, som Miley Cyrus og Kim Kardashian.

Vi kan ikke skjønne annet enn at all denne hårfargingen har slitt på håret til Richie, så kanskje hun ønsker seg en ny og frisk start.

Se flere bilder av frisyren her: