Gå til sidens hovedinnhold

Fra nach til glam på fire minutter

Så enkelt kan du skjule festflokene.

(SIDE2): Dette frisyren passer perfekt dagen etter du har rocket den kule 60-talls inspirerte frisyren vi viste dere i denne videoguiden, men du kan også enkelt starte fra bunn.

I julen er det mye som skal skje, og det er mange anledninger man vil pynte seg til, derfor er det perfekt med en frisyre som man enkelt kan style om - uten at man behøver å starte helt fra bunn.

Dette er en frisyre som gjemmer flokene dine på en elegant måte, og uansett hva du har bedrevet dagen før, så vil du se elegant og glamorøs ut på en-to-tre.

Stian Holter, education manager for KMS California, viser oss hvordan.

Vi starter nå der vi avsluttet forrige gang, og viser i bildeserien under hvordan du enkelt kan style om denne frisyren.

Starter du fra bunn er egentlig alt du behøver å gjøre å føne håret på krona oppover og bakover, og å tupere ved røttene. Er håret allerede tørt, kan bruke spray og tupering for å få det til å legge seg bakover,

Start med å dele opp håret i to seksjoner, en fremme og en bak. Du kan tenke at du skal dele opp håret i en jevn linje fra like bak øret, og oppover.

Ta så det bakerste håret og fest det opp i en høy hestehale. Denne hestehalen kan du så rulle opp i en stor knute.

Gjør knuten så løs og stor som mulig for best effekt. Om det ser litt rotete ut gjør det ingenting, for denne skal uansett skjules ved neste steg.

Ta den fremste seksjonen og trekk den bakover og over knuten. Du kan godt tupere litt ved røttene først. De ytterste delene kan du tvinne litt innover, og feste mot hverandre for en fin effekt.

Pass på når du gjør dette at du ikke drar håret for stramt bakover - slik at du får den opphøyede effekten på toppen.

Resten av håret tvinner du og fester i en litt rufsete knute. Fest på et stilig hodebånd, og rufs opp litt ved hårfestet, og du er klar for en ny fest eller middag.

Ferdig!

(Hodebånd fra Glitter, kjole fra Dry Lake)

Trenger du mer inspirasjon til julebordet? Se her!