Gå til sidens hovedinnhold

Nakenfri finalerunde?

- Det blir nok flere nakensjokk i denne konkurransen, men ikke mot 2008-finalen, sier Geir Hamnes.

(SIDE2): De innledende «Frøken Norge»-rundene har vært preget av mye nakentrøbbel det siste halve året. Missegeneral Geir Hamnes er allikevel ikke engstelig for flere nakenbilder nå som finalerundene er i gang.

- Jeg er ganske trygg på at de 200 siste jentene som er med i finalerundene ikke har noe å skjule. Vi har jo hatt utrolig mange nakenepisoder denne runden, med hele fem jenter som ble diskvalifisert, sier Hamnes til Side2.

I løpet av de neste to ukene skal de 200 jentene bli til 40 og i april skal en vinner kåres.

Se de 200 jentene og stem på din favoritt her!

Nakensjokk

Fem jenter ble altså kastet ut av konkurransen i fjor på grunn av nakenbilder. Den siste i nakenbilde-diskvalifiseringen var Kjersti Marie Seiersten (22) fra Jaren som hadde stilt opp i Vi Menn. Kjersti ble kastet ut av «Frøken Norge» i oktober, rett etter trønderjenta Natalie Sæther (23) som også stilte opp i mannfolkbladet. Missegeneralen synes det var svært synd i og med at et par av jentene hadde stort potensialet.

Les mer her:- Missegeneralen bruker oss

- For å si det sånn, så har jeg ikke mistet nattesøvnen over dette nakenstyret. Et par av jentene som mistet en videre plass i konkurransen tror jeg ville nådd langt, men slik blir det nå ikke. Men jeg håper jo for fremtiden at jenter som ønsker å bli med forstår at de blir oppdaget hvis de har kledd av seg og posert naken i et blad, sier Hamnes.

Les også:- Nakne misser skader oss ikke

«Frøken Norge» frister flere og flere jenter landet over og påmeldingen er større enn noen gang, over 2000 jenter har meldt seg på i de siste to rundene.

- Vil dere skifte prosedyren og sjekke om jentene faktisk har kledd av seg og vært nakne på trykk?

- Et av kriteriene for å melde seg på konkurransen er jo at man ikke har blitt avbildet naken i et kommersielt blad. Vi har ingen mulighet for på å sjekke dette, men publikum har vært svært behjelpelig og vi får tips hvis det viser seg at jentene faktisk har gjort dette. Så vi oppdager det, sier missegeneralen som har holdt på med konkurransen i over 20 år.

Nytt av året

I år blir det kåret kun én vinner av «Frøken Norge» - ikke to slik prosedyren har vært de siste årene.

- Vi er tilbake til reglene som gjaldt på 1990-tallet. En vinner blir sendt til både Miss Universe og Miss World. Dette kan vi gjøre fordi Miss Universe har endret sine regler for deltakelse, forteller Hamnes.

- Dermed blir det jo litt mer prestisje i det også, all ære og heder til førsteplassen!

20. januar skal de 40 finalistene være valgt ut. Disse går deretter til delfinaler før den store finalen i april.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken