Gå til sidens hovedinnhold

Fru Wiltersen kuttet fra Potter

Ronnys populære mamma, fru Wiltersen, får ikke være med på den fjerde filmen, «Harry Potter og Ildbegeret».

Julie Walters, som spiller Mrs. Weasley, eller fru Wiltersen på norsk, forteller selv at det ikke ble plass til henne i den kommende filmen om Harry Potter.

Filmen er basert på den fjerde boken av JK Rowling, kalt «Harry Potter og Ildbegeret» som begynner med at Harry tilbringer flere uker hos familien til sin bestekamerat Ron.

Tidligere er det kjent at Harry Potters gompefamilie, Dumlingene eller Dursleys, heller ikke har fått plass i filmversjonen.

Strøket med hård hånd
Manusforfatter Steve Kloves har måttet stryke med hård hånd i bok fire for å få boken inn i en film. Filmen er for tiden under innspilling i England og regisseres av Mike Newell.

- Jeg må si at jeg ble litt såret da jeg skjønte at jeg ikke skulle være med. Jeg får drøssevis av brev fra unger som forteller hvor mye Harry Potter betyr for dem, sier Julie Walters til The Express.

Blir med i femte film
Molly Wiltersen har imidlertid en langt større rolle i bok fem «Harry Potter og Føniksordenen» og en talsmann for Warner Bros. sier at det er er sannsynlig at Julie Walters vil spille en rolle i den filmen.

Walters

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken