Gå til sidens hovedinnhold

«Fruene» endelig tilbake

«Frustrerte Fruer» overtar etter legene i Grey's Anatomy.

(SIDE2:) «Grey's Anatomy» går mot sendeslutt på TV 2. Tirsdag 20. februar er «Frustrerte fruer» tilbake på TV 2, og legene på sykehuset i Seattle forsvinner fra skjermene for en stund.

LES OG SE: Sniktitt på de frustrerte fruene

Men før kvinnene i Wisteria Lane tar over, kan du varme opp til tirsdagens Grey-leger med vårt møte med hver og en av dem i London.

- Folk tror jeg er en taper , betrodde den etter hvert så ufrivillig omtalte T.R Knight til Side2. Rollen som George, litt klosset, forvirret og forferdelig forelsket i Meredith Grey, har skaffet ham mange fans. Og nå også nok en nesegrudd unnskyldning fra hans kollega Isaiah Washington etter at han klarte å gjenta ordet soper under Golden Globe Awards.

Sjekk:Grey-lege krøp til korset

I London møtte vi ikke Isaiah Washington, men vi snakket med Georges hjertenskjær, hovedrollen Ellen Pompeo. Hun snakket blant annet om hvorfor hun er så mager.

- Folk kaller meg Blyanten, fortalte hun.

De fleste faste tilhengerne av «Grey's Anatomy» vet at det henger noe i lufte mellom Meredith Grey og Dr McDreamy, eller Sheperd, spilt av 80-talls helten Patrick Dempsey. Det møter stor motstand i Dr. Bailey eller The Nazi som hun kalles. I det virkelige liv er Chandra Wilson en livlig og ikke streng dame. Men til Side2 fortalte hun

- Jeg fikk nazitalentet av mamma

I tirsdagskveldens episode må legene ta seg av en stor bilulykke. Om du vil varme opp til den, kan du ta

TEST: Hvem er du i Grey's Anatomy

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?