Gå til sidens hovedinnhold

Frustrert gartners sjekketips

Sexsymbolet Jesse Metcalfe, mest kjent som den hotte gartneren i «Frustrerte Fruer», spiller en rundbrenner av dimensjoner i sin siste film. Privat foretrekker han å ha et fast forhold.

(SIDE2):Jesse Metcalfe spiller en notorisk skjørtejeger i filmen «John Tucker Must Die». Selv liker han best å være i et fast forhold. Metcalfe har siden februar vært sammen med sangerinnen Nadine Coyle fra Girls Aloud, og det har gått rykter om at de to skal gifte seg.

Under et intervju med People nylig, avslørte Metcalfe sine egne romantiske tips. Ifølge Metcalfe er det åtte regler man bør følge når det gjelder dating. Kjekkasen mangler ikke akkurat friere, så her er det bare å følge med i timen.

1. Ta det med ro.
Ikke vær overiverig. Gutter liker en utfordring.

2. Gutta betaler alltid på den første daten.
Hvis jenta tilbyr seg å betale er det et godt tegn, men ikke la henne gjøre det. Hvis du gjør det, er du kjiip.

3. Ring alltid dagen etter en date.
Generellt så ringer jeg alltid opp jenta jeg har vært på date med dagen etter, sier Metcalfe.

4. Legg alltid igjen en beskjed.
Hvis en jente ringer meg opp og ikke legger igjen en beskjed på telefonsvareren min, blir jeg mistenksom, sier Metcalfe.

5. Gi alltid gaver.
Når han virkelig liker en jente, kjøper han alltid gaver. Blomster er en sikker vinner. Ifølge Metcalfe er det de tradisjonelle gavene som er de beste. For hvilken jente liker ikke smykker, undrer Metcalfe.

6. Ikke glem å være romantisk.
- Jeg liker å overraske kjæresten med en reise eller en romantisk sang, sier Metcalfe. Men det er de lille tingene i hverdagen som teller mest, sier han.

7. Ha dine egne spesielle steder.
- I forhold til rollefiguren min John Tucker, ville jeg aldri ha tatt med en jente på samme sted som jeg hadde vært med en annen date tidligere, sier Metcalfe. Selv liker jeg å ta med kjæresten ut å spise, dra å bowle eller gå tur i skogen.

8. Ikke forvent for mye.
Når det fortsatt er tidlig i datingprosessen, må du ikke forvente for mye. Det er viktig å ta det litt rolig og bare la ting skje. Det er viktig å ikke trekke for mange forhastede antakelser.

Ifølge Metcalfe er datingreglene selvfølgelig fullt mulig å bryte. De er kun ment som romantiske hjelperegler for de som skal ut i datejungelen.

Reklame

På tilbud: Den norske skogsmaskinen barna elsker

Kommentarer til denne saken