Gå til sidens hovedinnhold

Frustrert over brudd-rykter

Frustrerte Fruer-stjernen Eva Longoria avviser at det er slutt mellom henne og basketstjernen Tony Parker. Ryktebørsen kobler henne til Oscar-vinneren Jamie Foxx.

(SIDE2): Grunnen er at frøken Longoria og Jamie Foxx er blitt observert sammen flere ganger den siste tiden.

Ryktene om brudd mellom Eva og kjæresten Tony, skjøt fart da fruer-stjernen dukket opp alene under Golden Globe-utdelingen ved Beverly Hills Hotel tidligere i uken.

Eva har i lengre tid vært kjæreste med basketstjernen Tony Parker. Men nå går det stadig lengre tid mellom hver gang de to observeres sammen, melder nettstedet Wenn.

Med Jamie på party
På nachspeilet etter Golden Globe-gallaen, dukket Eva Longoria og Jamie Foxx opp sammen på den røde løperen. De to var svært intime på festen, og koste og klemte før de forsvant sammen uti de små timer.

«Jeg har Tonys velsignelse for å treffe Jamie.»

Frustrerte Fruer-stjernen og Jamie Foxx utviklet et vennskap etter at Eva spilte en hovedrolle i hans siste musikkvideo.

Forduftet fra kjendis-bursdag
Forrige onsdag dukket de opp sammen på bursdagsfesten til Mary J. Blige i Los Angeles - og forsvant sammen i Jamies lekre to-seters Lamborghini, skriver Wenn.

Trass i at hun gjentatte ganger er blitt observert samen med Jamie Foxx, insisterer Eva på hun fremdeles er sammen med San Antonio Spurs-stjernen Tony Parker.

- Jeg deltok i Jamies musikkvideo, og vi er bare venner. Og jeg har Tonys velsignelse for å treffe Jamie, sier hun ifølge Wenn.

Les også:

Reklame

Nå: Enormt salg på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken