Gå til sidens hovedinnhold

Se så frustrerte fruer!

Blir småfete og gamle i ny sesong. (OBS: Spoiler!)

(SIDE2): De glamorøse fruene Teri Hatcher (45) og Eva Longoria (34) ser ganske desperate ut i den kommende sesongen av «Frustrerte Fruer».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Vektøkning
Teri Hatcher spiller Susan Mayer som denne gangen tydeligvis har lagt seg betraktelig ut - det viser i alle fall bildene fra episoden vist på amerikanske TV-skjermer i helgen.

Men det er riktignok bare en drømmesekvens. Susan ser tilbake på sitt liv og drømmer om hva som ville ha skjedd hvis hun hadde gitt sin utro eksmann Karl en sjanse til, i stedet for å skille seg fra ham. Resultatet er kraftig vektøkning som følge av trøstespisingen for å holde ut med sin løgnaktige mann...

Gammel dame
Men mens Susan sliter med overvekt får Eva Longorias rollefigur, Gabrielle Solis, se seg selv som gammel og grå.

Gabrielle ser seg selv 20 år fram i tid - og da som en overivrig mor desperat etter å skape en skuespillerkarriere for datteren Celia.

Gabrielle hadde selv en modellkarriere før hun flyttet til Wisteria Lane, så det er nok suksessjaget som driver henne. Men Celia går noe ufrivillig med på det...

Det er ikke bare drømmesekvenser på gang i den nye sesongen, nye dødsfall er også en del av en dramatisk og spennende femte runde med fruene.

Les også:Nye dødsfall i Frustrerte Fruer

«Frustrerte Fruer» har sesongpremiere på TV 2 i løpet av februar.