Gå til sidens hovedinnhold

Whisterias nye mannfolk

Dette homseparet skal sette fart på sakene i Whisteria Lane.

(SIDE2): De frustrerte fruene i Whisteria Lane fikk i går møte sine nye naboer da episoden med Bob og Lee ble sendt på amerikansk TV søndag kveld.

Krangler med Susan
Det homofile paret spilles av Tuc Watkins og Kevin Rahm. Watkins har tidligere spilt i såpeserien «General Hospital», og har også hatt gjesteroller i «Melrose Place», «NYPD Blue», «Six Feet Under» og «CSI: Crime Scene Investigation».

Rahm er for de aller fleste her i landet kjent som Kyle McCarty, Amys bror i TV-serien «Judging Amy». Men også han har hatt en gjesterolle i «CSI: Crime Scene Investigation».

Ifølge Splash News setter paret fart på intrigene i gata, og skal visstnok få en fiende i Susan (Teri Hatcher) allerede fra første sekund.

- Susan er så desperat etter å være hyggelig at hun tråkker i salaten og gjør dem forbannet. Hun og Lee blir fiender med en gang, forteller skaperen av serien, Marc Cherry.

Bob og Lee flytter inn i huset mellom Susan og Gaby, som spilles av Eva Longoria.

Ingen David og Robbie
Ryktene har tidligere sagt at de britiske kjekkasene David Beckham og Robbie Williams skulle spille disse to rollefigurene, men Rahm tror det hele var rykter satt ut for at de som var på audition for rollene skulle gjøre sitt beste.

- Ryktene sier at de forsøkte å få David Beckham og Robbie Williams, og det gjorde at mange skuespillere ville ha disse rollene, forklarer han.