Gå til sidens hovedinnhold

Fujitsu-Siemens har klokkertro på Tablet

Mandag lanserte Fujitsu-Siemens frem sin nyeste Tablet-PC. Med Lifebook T håper selskapet at Tablet-markedet endelig skal ta av.

Til nå har publikum bare vist beskjeden interesse for Tablet-konseptet, til tross for at maskinene på markedet har høstet stor anerkjennelse i en rekke tester. Fujitsu-Siemens føler seg sikker på at etterspørselen etter Tablet-maskiner vil ta seg kraftig opp i tiden som kommer.

Med det for øyet lanserte de mandag en ny maskin for dette markedet. Lifebook T er en kombinert bærbar PC og Tablet. Med sine 1,88 kilo havner maskinen i den nedre vektklassen.

Som flere andre Tablet-PC-er kan skjermen på maskinen dreies 180 grader og legges oppå tastaturet, slik at dette skjules. I denne stillingen fungerer maskinen som en ren Tablet-maskin og styres med en egen elektronisk penn.

Pennen fungerer både når maskinen står i ren PC-format og i Tablet-modus.

Forretningsutvikler Jarle Bjørn Hansen i Fujitsu Siemens Computers sier i en pressemelding at Lifebook T er designet spesielt for å være en fleksibel mobil klient og at produktiviteten blant mobile arbeidere vil øke betraktelig med en slik maskin.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar