Gå til sidens hovedinnhold

Fyllefest forsinket missejury

STOREFJELL (TV 2): Mye godt i glassene gjorde at enkelte av jurymedlemmene i Frøken Norge-konkurransen forsov seg til møtene med kandidatene lørdag.

I det kjendistunge panelet som skal kåre kongerikets vakreste frøken, sitter blant andre årets underholder Kristian Valen og kjendisfotograf Per Heimly sammen med countrystjernen Liv Marit Wedvik, tidligere programleder i TV 3 Lise Nilsen, Steinar Albrigtsen og 71 grader Nord-vinneren Trond Hallan.

På formiddagen skulle alle jurymedlemmer møte hver enkelt deltaker. Men disse møtene ble forsinket på grunn av enkelte av jurymedlemmenes litt for harde festing på Golsfjellet natt til lørdag.

Det førte til stress for missene, men forsinkelsen skal være hentet inn lørdag kveld.

En rundtspørring TV 2 har gjort blant missene viser at Kathrine Sørland er storfavoritt til å vinne konkurransen. Resultatet får du her ved 21-tiden.

Kun de beste missene
I hele dag har det pågått en hard kamp mellom «gamle» misser og nye håp. Og i kveld er det klart for kåringen av Norges deltaker til Miss Universe 2004 i Ecuador i slutten av mai.

Kun de beste missene fra de siste årene deltar.

- Vi sendte ut en felles invitasjon til de 12 beste Frøken Norge-kandidatene de siste fire årene. Åtte har takket ja til invitasjonen, forklarte Geir Hamnes i Best Company til TV 2 Nettavisen tidligere i år.

Misseshowet går av stabelen lørdag klokken 19.30 på Storefjell høyfjellshotell på Golsfjellet. Arrangørene håper lokalbefolkningen kjenner sin besøkelsestid.

Reportasje fra missekonkurransen kan du se på TV 2 Absolutt underholdning mandag kveld kl 19.00.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre