Gå til sidens hovedinnhold

Fyllekjører ville stikke av

En 53 år gammel kvinne fyllekjørte ved Ullevål rundt middagstider onsdag. Det gikk som det måtte gå. Les politiloggen her.

Fyllekjøring på Ullevål
ULLEVÅL: Fra området ved Ullevål kom det i går klokken 16.00 melding om en trafikkulykke hvor en bil med en 36 år gammel bilfører var påkjørt. Føreren av den andre bilen, en 53 år gammel kvinne, var beruset og forsøkte ifølge vitner å ta seg bort fra stedet. Politiet ankom imidlertid stedet og pågrep kvinnen.

Nasker med 10 g amfetamin
BYPORTEN: I går ettermiddag klokken 17.07 ble det tatt to naskere – en kvinne på 22 år og en mann på 36 år. Kvinnen var i besittelse av 10 g amfetamin og ble pågrepet for dette forholdet.

Tatt med falsk resept
OSLO SENTRUM: Klokken 18.02 pågrep politiet en 31 år gammel mann som forsøkte å få ut legemidler på en falsk resept på et apotek i Oslo sentrum. Saken er å se på som dokumentforfalskning.

Stjal dyr mobiltelefon
BYPORTEN: Fra Byporten kom det klokken 21.25 melding om at person hadde stjålet en mobiltelefon til en verdi av ca. 4 000 kroner. Siden vedkommende ikke var norsk statsborger ble han tatt med til arresten for ytterligere kontroll.

Tuklet med minibank
OSLO SENTRUM: Klokken 22.11 fikk politiet kontroll på en mann i Oslo sentrum som hadde skrudd av en plate på en minibank og tuklet med noe inne i denne. På minibankens display var teksten: ”Ute av drift”. En 48 år gammel mann er mistenkt for forholdet.

Vold på utested
OSLO SENTRUM: Politiet fikk melding klokken 02.46 om at en person var slått ned på et utested i Oslo sentrum. Mistenkte ble tatt hånd om av dørvakta, mens fornærmede – en 43 år gammel mann – ble kjørt til Legevakten. 27-åringen som er mistenkt for forholdet ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka