(SIDE2): Fyrstinnen av Monaco skal ifølge franske medier lenge ha forsøkt å unnfange et barn med fyrst Albert uten å ha lykkes. Dette skal ha gjort 33-åringen deprimert.

- Hun har kanskje ett smil om munnen på offisielle oppdrag, men på innsiden er hun stresset og frustrert, skriver Voici Magazine, ifølge Daily Mail.

Dette ryktet føyer seg inn i den lange rekken av spekulasjoner om at ekteskapet mellom fyrst Albert av Monaco og Charlene Wittstock er alt annet enn lykkelig og at unionen dem i mellom kun er basert på formaliteter.

- Skrev barnepakt
Allerede før de to ga hverandre sitt ja i juni i fjor skrev franske aviser at den kommende fyrstinnen forsøkte å rømme Monaco mens bryllupsforberedelsene pågikk for fullt.

Rykter om at Albert hadde fått et tredje barn utenfor ekteskapet skal ha vært dråpen som fikk begeret til å renne over for den kommende bruden. Flere franske aviser spekulerte samtidig i at det i forkant av bryllupet ble inngått en avtale mellom Charlene og Albert, hvor hennes hovedoppgave er å gi ham en legitim arving. Til gjengjeld vil hun få leve et liv i luksus.

Har allerede to arvinger
Albert har fra før to kjærlighetsbarn: Alexandre Coste (6), som han har sammen med den tidligere flyvertinnen Nicole Coste fra Togo, og 19 år gamle Jazmin, som han fikk med den amerikanske eiendomsmekleren Tamara Rotola.

I begge tilfellene nektet Albert først, men aksepterte at han var far etter at DNA-prøvene fast at han virkelig var faren. Jazmins fulle navn er Jazmin Grace Grimaldi, Grace etter Alberts mor, og Grimaldi er fyrsteslektens etternavn.

Fyrst Albert har tatt økonomisk ansvar for begge barna, og de er også arvinger til milliardformuen hans, selv om de ikke har arverett til tronen siden de er født utenfor ekteskap.