(SIDE2): - Vi gleder oss virkelig til å få barn, det føles riktig. Jeg håper jeg er klar, sier Charlene Wittstock (31) i et nytt intervju vist på den franske TV-kanalen France 2.

Det nyforlovede paret forteller at de har tenkt lenge nok nå, og er klare for ekteskap og familieforøkelse.

- Vi har hatt tid til å tenke. Nå er det tid for familie, sier Albert i intervjuet som er gjengitt i Svensk Damtidning.

Fyrsten har som kjent to barn med to forskjellige mødre, som han betaler barnebidrag til - men siden barna er født utenfor ekteskap, så har de ingen arverett til den monegaskiske tronen. Så fyrsten ser fram til å få en egen arving.

I forrige uke tok paret det helt ut da de var på konsert - og viste tydelig at de er forelsket og glade for forlovelsen.

Les mer her:Se på Charlene og Albert!

Neste sommer
Men det må nok vente en liten stund ennå, det blir ingen barn før paret er godt gift - og det blir de ifølge fyrst Albert (52) ikke før til neste sommer.

De to har vært sammen siden høsten 2006 - og i juni trigget de forlovelsesryktene da de stilte sammen i kronprinsesse Victoria og prins Daniels bryllup. Spekulasjonene begynte så smått, så det kom ikke som en voldsom overraskelse da Albert og Charlene bare tre dager etter bryllupet annonserte at det nå er deres tur.

Endringer
I intervjuet forteller også fyrsten at han ønsker å endre folks oppfatning av Monaco. Lilleputtstaten har ofte blitt kalt en lekeplass for de rike og berømte - der luksusshopping, glamorøse fester og raske biler hører med.

Fyrsten mener landet har en lang vei å gå på den fronten, og at turistene må få opp øynene for at Monaco byr på både spennende kulturopplevelser, så vel som sportsarrangementer.

Få nytt fra Side2: Klikk her!