(SIDE2): Etter en borgerlig vielsesseremoni på fredag og en relegiøs seremoni på lørdag ettermiddag var de kongelige i Monaco klare for bryllupsmottakelse og gallamiddag.

Fyrstinne Charlene tok pusten fra alle med sin nydelige brudekjole fra Giorgio Armani - og hun var minst like vakker på etterfesten.

Designeren Giorgio Armano var en av de flere store berømtheter ved bryllupet, og siden forlovelsen har stjernedesigneren passet på at Charlene har klær som passer for en kongelig.

Matchende brudepar
Mens brudekjolen til Charlene hadde et fire meter lang slep, rundt 40 000 Swarovski-krystaller, og 20 000 perler, så var kjolen hun valgte å bruke på kvelden noe mer enkel.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Sammen med kjolen - som var transparent på toppen og med tydlig innsvinget midje, hadde bruden valg sko med åpen tå, og en liten hvit clutch-veske. Istedenfor Swarovski-krystaller hadde denne kjolen påsydd gull- og platinumfargede steiner.

Hennes nye ektemann, prins Albert matchet sin kjære i en kremhvit jakke som han hadde satt sine medaljer på.

Selv om Charlene virket ganske nervøs og anstrengt under vielsen, så var hun i et helt annet humør på vei inn til festen, skriver Daily Mail . Hun skal ha virket roligere og mer avslappet.

De 450 gjestene som var invitert til bryllupsmottakelsen hadde alle skiftet fra kirkeklærne sine til glamorøse ballkjoler da de ankom eksklusive Salle Garnier i Monte Carlo Opera for flere festligheter.

Trendy kronprinsesse
Vår egen kronprinsesse Mette-Marit hadde også skiftet. Hun kom i en assymetrisk, lys turkis kjole med en glitrende sløyfe i midjen og matchende diadem. Kronprinsessen ble eskortert inn til gallamiddagen av arveprins Alois av Lichstenstein, ifølge Dagbladet.

Som Mette-Marit hadde kronprinsesse Victoria hadde valgt en assymetrisk kjole, i duse lilla og rosa-toner. Også hun hadde valgt et glitrende, stenbesatt belte i midjen og diadem. På den røde løperen poserte hun sammen med vår egen kronprins Haakon - og smilte sitt bredeste smil.

Prinsese Madeleine, som ankom festen sammen med sin bror prins Carl Philip, strålte i en lysgrå kjole med tilbehør i sølv.

Blant kjendisgjestene som dukket opp var blant annet supermodellen Naomi Campbell, designer Karl Lagerfeldt og «James Bond»-skuespiller Roger Moore.

- Bryllupet var veldig elegant, og veldig rørende, sa Campbell til reporterne.

4370