(SIDE2): Fyrst Albert (55) og fyrstinne Charlene (35) ankom Torp flyplass med privatfly fredag, for deretter å ta seg ned til Kragerø Resort.

Skal spille
Der skal de feire 50-årsdagen til sin gode venn, og tidligere sandvolleyballproff, Jan Kvalheim, skriver Seoghør.no. Jubileet feires i den vakre skjærgården med stor fest og selvsagt en sandvolleyballturnering.

Albert er svært opptatt av idrett, og har spilt sandvolleyball på fritiden, så det er grunn til å tro at han vil stille opp i turneringen. Den felles sportsinteressen har ført til at han og Jan Kvalheim og sandvolleyballmakker Bjørn Maaseide har blitt gode venner. De er med når fyrsten arrangerer sitt årlige sandvolleyballturnering i lilleputtstaten.

- Vi spilte sandvolleyball sammen i en turnering han hadde på slutten av 90-tallet. De siste årene har vi tatt opp tråden en del, og nå har han en årlig vennecup på hytta der vi bruker å spille, uttalte Maaseide til VG tidligere i sommer.

Helt nydelig
Charlene synes det er helt topp å være tilbake i Norge.

- Det er helt nydelig her! Vi ankom i går, og så langt har det vært et fantastisk opphold, sier fyrstinne Charlene til Se og Hør. Hun besøkte Norge for første gang i fjor - nærmere bestemt Finnmark.

- Det er vidunderlig å være sammen med venner, i slike flotte omgivelser, legger fyrst Albert til. Fyrsten har gjestet Norge på diverse arrangementer en rekke ganger i årenes løp.

100 gjester
Også alpinist Aksel Lund Svindal, som tidligere har bodd i Monaco, og fotballspiller John Carew står på gjestelisten under helgens bursdagsfest.

Om lag 100 gjester er invitert.

Les også: