(SIDE2): Nå har det gått en halvt år siden fyrst Albert (53) og hans sørafrikanske kjæreste giftet seg i Monaco. Spenningen rundt en tronarving er alltid stor - og den har vært ekstra stor i Monaco hvor partyfyrsten ventet ganske lenge før han giftet seg.

Prinsen var godt over femti år før han valgte seg en kone etter en lang rekke damer opp igjennom årene.

Muligens gravid?
Fyrstinne Charlene (33) har aldri lagt skjul på at hun ønsker seg barn. Siden hun har vært sammen med fyrsten i flere år og flyttet inn med ham i 2006 kjenner hun godt til det rojale arbeidet i lilleputtriket, dermed kan det antas hun er ganske klar for å stifte familie i nærmeste framtid.

Rett før jul kom det ferske bilder av Charlene der hun ser opplagt og vakker ut, men ryktene om en mulig graviditet spredde seg i europeisk presse. Hun viste seg ikke offentlig som fyrstinne før Monacos nasjonaldag 19. november, men har deretter vært til stede ved flere anledninger før jul.

Svømte ikke
Senere samme måned svømte ektemannen julen inn under den årlige veldedighetssvømmingen i Monaco. Da var ikke det tidligere olympiske svømmeren med, og dermed kom ryktene om at hun muligens bærer på en liten hemmelighet. Liten bikini eller badedrakt er kanskje ikke det første man vil vise seg i hvis man skal holde det hele hemmelig en liten stund til.

Ønsket om en ekte arving til fyrstehuset i Monaco har vært ønsket av folket lenge, så gjenstår det å se om det kommer en liten arving i 2012.