(SIDE2): Fyrstinne Charlene (33) og fyrst Albert (53) har den siste uken vært med på en rekke offisielle oppdrag i lilleputtstaten. Paret ser lykkelige og glade ut, men Charlenes giftering har vært tilsynelatende fraværende.

Venter spent
Fyrstinnen har de siste månedene vært gjenstand for babyrykter – utvilsomt venter Monacos innbyggere på at det glade fyrsteparet skal starte sin egen familie. Den siste tidens offentlige representasjoner har blant annet vært på sirkus og ved en tradisjonsrik fiskebåtbrenning under festivalen St. Devote i det lille middelhavslandet.

Store, vide caper i henholdsvis svart og beige har vært foretrukket antrekk, og dermed er det mange europeiske magasiner som kaster seg over rykter om en mulig graviditet. Da Charlene ble sett uten den vakre gifteringen hun fikk i juli, har selvsagt ryktene begynte å svirre igjen. Tradisjonelt sett går ektepar med giftering på venstre hånd på kontinentet. Charlene ble observert uten ring flere ganger den siste tiden uten at det tilsier noen dramatikk for øvrig ... Hovne fingre? Uansett, så har fyrsteparet som alle andre nygifte i de kongelige kretser stort press og forventninger til å sikre arverekken.

Kjærlighetsferie
Charlene og Albert har vært under lupen etter et bryllup som ble kritisert for å være følelsesløst og kaldt. i vinter har de riktignok funnet tilbake til den varmen vi har var vant med å se mellom paret – og da de to reiste på kjærlighetsferie til Antigua i Karibia.

En rekke bilder tatt av et kyssende og klemmende par på stranden viser at de to nå nyter hverandre til det fulle. Bildene ble publisert i italienske Vanity Fair.

Så da er det kanskje ikke så rart at det er forhåpninger om ny liten fyrste eller fyrstinne i løpet av 2012?