Gå til sidens hovedinnhold

Gal kjæreste til gal tid

Blir kjæresten din smågretten, pottesur eller helt hysterisk når du vil sitte i fred med ditt favorittspill? Her får du gode råd.

«Hjemmekos» oppfattes ikke likt av han og henne, og mang en mann har gledet seg forgjeves til noen actionfylte timer med sitt favorittspill når fruen i huset har varslet en stille kveld hjemme.

Selv om enkelte damer er mer forståelsesfulle enn andre, bør dette problemet løses før det blir en uangripelig ball av uhygge. Her får du en rekke gode tips .

Vaskepoeng
Dette er antagelig det beste tipset du får: Innfør vaskepoeng i huset: Vask av kjøleskapet = 6 timer spilling. Vask av bad = 4 timer spilling. Støvsuging = 3 timer spilling osv. Her må dere forhandle frem en fornuftig liste. Du kan glede deg til meningsfull kvalitetstid, mens hun kan glede seg til et rent hus.

En ekstra TV
Er problemet så enkelt at du opptar hennes verdifulle tid foran «Hotel Cæsar», «Sex og Singelliv» eller «Ungkarsjakten» er løsningen veldig enkel: Kjøp et nytt TV (og bygg et eget mulitmediarom).

Gi mange komplimenter
Det er ikke alltid det er okkuperingen av TV-en som er problemet når du vil spille, men at din kjære ikke føler seg verdtsatt, at den ekle konsollen er viktigere enn henne og at du hvert øyeblikk vil kutte forholdet. Det er naturligvis ikke sant, så for å få litt egentid må du investere i mengder av komplimenter hver eneste dag. La det bli en vane, tenk ut noe fint å si på bussen, send henne hyggelige tekstmeldinger og gi henne blomster i ny og ne.

Løfter om sex
Denne er vel mest for dem som husker best tiden da Amiga 2600 var størst, og hatt den samme kjæresten siden da. «Får jeg spille i kveld, kjære, skal vi ha sex etterpå». Så får du håpe at det ikke oppfattes som en trussel.

Piller i potetstappen
Har du forsøkt alt og ingenting annet funker: Snik en liten sovepille inn i potetstappen, og vent til hun ikke orker å sitte oppe lenger. Og hun kan ikke akkurat kreve at du skal legge deg sammen med henne klokken ni... En heldig bieffekt er at du kan spille på så høyt volum du vil.

Egenmelding og spill på dagtid
Om absolutt overhodet ingenting annet funker, finnes det likevel en siste utvei. Bruk din folkerett til å sende inn egenmeldinger på jobben, hold deg hjemme og spill hele dagen. Så har du hele kvelden til madammen også.

NB! Ikke alt i denne artikkelen er like seriøst ment, og vi tar naturligvis ikke noe ansvar om du skulle være så dum og faktisk bedøve kjæresten din.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag